BLOG

BLOG

Noel Ruhunu Sonuna Kadar Yaşatacak En İyi Yılbaşı Filmleri


yılbaşı filmleri, noel filmleri

Kendinizi Noel ruhuna kaptırmaya hazır mısınız? Noel'e sayılı günler kalmışken birbirinden keyifli yılbaşı filmleri izlemenin tam zamanı diyebiliriz! Yaklaşan yeni yılın tadını çıkarmanın keyifli yollarından biri de filmlerle havaya girmek olabilir. Bu nedenle sizin için harika bir liste hazırladık! İşte, Noel ruhunu sonuna kadar yaşatacak en iyi yılbaşı filmleri.

 

Kazadan Aşka Doğru: Falling For Christmas(Noel Çarpması)-IMDb: 5.2

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan ile Chord Overstreet’i bir araya getiren film tatlı bir romantik komedi! Filmde büyük bir otelin varisi olan genç bir kadın, Noel öncesi kayak kazası geçiriyor. Nişanlı genç kadın hafızasını kaybediyor. Ardından onun bakımını pansiyon sahibi yakışıklı bir adam ile adamın küçük kızı üstleniyor. Noel ile alakalı pek çok mesaj içeren filmde kar manzarasının da tadını çıkarabilirsiniz.

 

Umuda ve Aşka Götüren Takvim: The Holiday Calendar(Tatil Takvimi)- IMDb: 5.7

Film, The Vampire Diaries'in yıldızlarından Kat Graham ile Quincy Brown'ı başrollerine taşıyor. Filmde, aldığı bir Noel hediyesi ile hayatı tepeden tırnağa değişen Abby'nin hikâyesine odaklanılıyor. Yetenekli bir fotoğrafçı olan Abby, sevmediği bir işte sıkışıp kalan genç bir kadın. Abby'e armağan edilen Advert takvimi, onu aşka ve harika bir yolculuğa davet ediyor. Hayata ve aşka dair umutlarınızı yeşertecek bir film arıyorsanız Tatil Takvimi tam size göre!

 

Aile Sırlarının Yolculuğu: The Noel Diary(Noel Günlüğü)-IMDb: 6.1

İçinizi ısıtacak romantik bir film arayışındaysanız Noel Günlüğü sizin için harika bir seçim olabilir. Filmde Jacob Turner isimli bir yazar, yıllardır uğramadığı evine annesinin vefatı üzerine gitmek zorunda kalıyor. Evi satmak üzere olan Jacob, evde eski günlüğünü buluyor ve ailesine dair bazı sırları keşfediyor. O esnada karşılaştığı Rachel ile bu sırların üzerine giden Jacob’ın macerasında, Justin Hartley ve Barrett Doss başrolleri paylaşıyor.

 

Noel'in Anlamını Bulmak İçin: Scrooge: A Christmas Carol(Yeni Yıl Şarkısı)-IMDb: 6.2

Çocuklarınızla birlikte harika bir film izlemek istiyorsanız bu animasyon film, sizin için harika bir seçenek olabilir. Charles Dickens'ın, A Christmas Carol isimli romanından uyarlanan bu filmde cimri, huysuz ve çekilmez bir yaşlı olan Scrooge isimli bir adamı izliyoruz. Hiçbir şeyden memnun olmayan bu yaşlı adamı Noel gecesi üç hayalet ziyaret eder. Bunlar onun geçmişi, bugünü ve geleceğidir. Scrooge’un, Noel’in anlamını anlama yolculuğunu izlerken ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

Yanlışlıkla Noel Baba Olursa: The Santa Clause(Noel Baba)-IMDb: 6.5

yanlışlıkla noel baba olursa, the santa clause

Aile komedisi arıyorsanız The Santa Clause filmi sizin için en iyi seçeneklerden biri olabilir. Başrollerinde Peter Boyle, Tim Allen ve Judge Reinhold gibi isimlere yer veren film, üç filmlik serinin ilk yapımı olarak karşınıza çıkıyor. Scott isimli bir baba, Noel Baba'nın kaza yaptığına tanık oluyor. Scott, kaza yüzünden hediyeleri dağıtamayacak olan Noel Baba'nın işini devralmak zorunda kalır. Bu işi istemeyerek kabul etse de bir süre sonra bunu yapmaktan çok hoşlanan Scott Calvin'in maceraları bu filmde sizlerle!

 

Farklı Aşk Hikâyelerinde Yolculuk: Love Actually(Aşk Her Yerde)-IMDb: 7.6

Altın Küre "En İyi Film" ve "En İyi Senaryo" dallarında ödüle aday olan Aşk Her Yerde filminde 10 ayrı aşk hikâyesi ele alınıyor. Noel zamanı Londra'da yaşanan romantik hikâyeleri aktaran filmde ünlü oyuncu Hugh Grant, Liam Neeson ve Bill Nighy yer alıyor. Ayrıca bu film sayesinde Bill Nighy, BAFTA Ödülü'nde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülüne sahip oldu! 

 

Kuzey Kutbu'ndan New York'a: Elf-IMDb: 7.1

Çocuklarınızla harika bir yılbaşı gecesi geçirmek için izleyebileceğiniz filmlerden biri de Elf! Kuzey Kutbu'nda büyüyen ve bir elf olan Buddy, boyu uzamaya başlayınca insan olduğunu fark eder. Bunun üzerine New York'a doğru yola çıkan Buddy, orada babasını bulmayı kafasına koymuştur. New York'a gittiğinde ailesini bulan Buddy, New York'taki insanların Noel'e inançlarının zayıf olduğunu fark eder. İyi niyetli Buddy'nin maceralarını görmek için Elf'i mutlaka izlemelisiniz!

 

İntiharın Eşiğinden Aşka: It’s A Wonderful Life(Şahane Hayat)-IMDb: 8.6

Siyah beyaz filmlerden hoşlanıyorsanız bu film tam size göre! 1946 yapımı olan Şahane Hayat’ın başrollerini James Stewart ve Donna Reed paylaşıyor. Filmin baş kahramanı George Bailey, intihar etmek üzere köprünün başındayken Clarence isimli koruyucu melek gelir. George’u hayata geri döndürmek için küçük bir oyun oynar. Oyuna göre George, hayatındaki insanların onu tanımamış olsalardı hayatlarının nasıl süreceğini görecektir. George’un hayatın anlamını yeniden keşfetmesini sağlayan bu olay sizde unutulmaz bir etki yaratacak!

Mükemmel Bir Yılbaşı İçin: Elite World Hotels & Resorts Etkinlikleri

Yılbaşında hem yemekli hem müzikli organizasyonlar en sevilen etkinlikler arasında! "Ben yılbaşında evde hazırlık yapmak istemiyorum!" diyenlerdenseniz, yeni yıla Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'da girebilirsiniz. Ünlü sanatçı Altay'ın, şahane sahne performansıyla kulaklarınızın pasını sileceği gecede, zengin yılbaşı menüsüyle eşsiz bir ziyafet çekebilirsiniz. Ayrıca yeni yıl kokteyli, oryantal show, DJ performansı ve çok daha fazlası sizleri bekliyor!

Doğanın tadını çıkarmak isterseniz Elite World Grand Sapanca'da konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, yeni yıla Ayta Sözeri'nin keyifli sahne performansı ile girebilirsiniz. DJ partisi, gece çorbası, Bonfire’da sıcak şarap eşliğinde sucuk ekmek ve kokoreç ile çok daha fazlası sizinle! Üstelik Kids Club sayesinde yalnızca kendiniz için değil, çocuklarınız için de yılbaşı etkinlikleri bulabilirsiniz. 

Elite World Hotels & Resorts'un farklı yılbaşı organizasyonları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hemen 0264 415 11 11 numaralı hattı arayabilirsiniz!

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: