BLOG

BLOG

Kamp Ateşi Başında Dinlenebilecek Birbirinden Keyifli Şarkılar


Eğer şehir hayatının kalabalık ve bunaltıcı temposundan sıkılıp kendini doğaya bırakmak isteyen biriyseniz kamp ateşi etrafında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Dostlarınızla, sevdiğinizle ya da kendinizle baş başa kalmak için bir fırsat arıyorsanız kamp ateşine eşlik edecek şarkıları iyi seçmelisiniz. Haydi gelin; dinlendirecek, romantik bir atmosfer yaratacak ve ruhunuzu doyuracak şarkılara birlikte bakalım!

1. The Animals - House Of The Rising Sun

Gecenin karanlığında, hafif serin bir havada yakılan kamp ateşinin verdiği huzur gibisi yok. Bu huzurlu ortama eşlik edebilecek en güzel şarkılardan biri ise House Of The Rising Sun. Geçireceğiniz güzel zamanların ön gösterimi tadında olacak şarkıyla gecenin tadını çıkarın!

2. Kansas - Dust In The Wind 

Dust In The Wind, tek başınıza zihninizi dinlemek ve kendinizi doğanın huzuruna bırakmak istediğiniz anlar için vazgeçilmez bir parça. Düşüncelerle yalnız kaldığınız her saniye, şarkının sözleri ile birleşip keyifli bir atmosfer oluşturacak. Şarkı sözlerinde de olduğu gibi kendinizi rüzgârın akışına bırakmalısınız çünkü "All we are is dust in the wind".

3. Adamlar - Orda Ortada

Gece gökyüzünün altında vakit geçirmek; iş temposundan, stresli hayatın getirilerinden, bazen de kendinizden kaçmanız için ideal bir tercih. Kamp ateşinin içinizi ısıtıp ruhunuzu dinlendirdiği o anlarda sizi geçmişe götürecek ve "Ah o zamanlar..." dediğiniz dost sohbetlerini başlatacak şarkı, Orda Ortada. Şimdi şarkının sözlerine eşlik etme vakti!

4. Harry Chapin - Cat's in the Cradle

Yanan kamp ateşinin çıkardığı sese en iyi eşlik eden şarkılardan biri de Cat's in the Cradle. Ailenizle geçireceğiniz keyifli vakitlerde bu şarkıyı açarak kamp ateşi yakabilir, kendinizi Harry Chapin'nin sesine bırakıp bir an da olsa stresten uzaklaşabilirsiniz.

5. Pinhani - Dünyadan Uzak

Bir hafta sonu kaçamağı ya da uzun zamandır beklediğiniz o tatil için heyecanlanıyor musunuz? Yaşayacağınız tatili çok daha keyifli hâle getirmek için kamp ateşi yakabilir, sevdiklerinizle koyu sohbetlere dalabilirsiniz. Eğer bu tatili sevgilinizle geçirmeyi planlıyorsanız kamp ateşini yakın, içeceklerinizi hazırlayın ve Pinhani'nin Dünyadan Uzak şarkısındaki gibi dünyadan uzak o anda, sevgilinize sarılarak huzurun tadını çıkarın!

6. Kargo - Yıldızların Altında

Gönül sarhoşluğuyla sığacak bir yer bulamayıp kendini doğaya bırakan sevgili doğaseverler, en son ne zaman gökyüzüne bakmıştınız? İşte bu şarkı size tüm bu soruların cevabını ararken eşlik edecek. Yıldızların Altında'yı dinlerken müziğin sesini açmayı unutmayın. Böylece kendinizi gökyüzünün o derin gizemine daha kolay kaptırabilirsiniz.

7. Tom Odell - Another Love

Kamp sandalyenize yerleşin ve kulaklığınızı takın. Gözlerinizi kapatın ve Another Love isimli parçayı açın. Sadece ritmine, sözlerine tüm ruhunuzu teslim edin. Zihninizin değil, hislerinizin hareket etmesine izin verin. Fikirleriniz, hayalleriniz dans etsin o karanlık boşlukta. Şarkının sesini açın. Kendinize bile itiraf edemediğiniz hayallerinizin size yaptığı gösteriyi izlemeye devam edin sadece. Keyifli dinlemeler…

8. Melike Şahin - Pusulam Rüzgâr

Duygularınızı bir türlü anlatamadığınız platonik aşkınıza karşı nasıl hissettiğinizi itiraf edeceğiniz bir an mı arıyorsunuz? Yolunuzu bulmak için her zaman pusulaya ihtiyacınız olmaz. Bazen bir şarkı, tüm cesaretinizi harekete geçirir ve "Pusulam rüzgâr." demenize sebep olur. Eğer siz de kamp ateşinin yarattığı o romantik atmosferde aşkınızı itiraf edeceğiniz bir an yaratmak istiyorsanız Melike Şahin'in o eşsiz sesinden Pusulam Rüzgâr isimli parçadan destek alabilirsiniz. Kim bilir, belki de uzun zamandır hayalini kurduğunuz o ilişkinin ilk adımı böyle başlayacak!

Kamp ateşinin yanması için en uygun yer neresi?

Kamp ateşini nefis atıştırmalıkların, slow müziğin ve seçkin şarap menüsünün olduğu bir alanda yakmaya ne dersiniz? Elite World Grand Sapanca, Bonfire misafirleri için bahçesinde kurduğu kamp ateşi alanı ile sizi bekliyor! Cuma ve cumartesi günleri yakılan kamp ateşinin çevresinde 17.00 ila 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Bonfire ile doğanın kollarında, gecenin huzurlu atmosferinde, ormanın mis kokusunun geldiği bahçede slow müzik, seçkin şarap menüsü, ödüllü şeflerin hazırladığı nefis atıştırmalıklarla unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Hafta sonunuza keyif katmak için Elite World Grand Sapanca ile iletişime geçebilirsiniz. 

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Kamp Ateşi Eşliğinde Doğa Tatili Yapabileceğiniz Rotalar

Son Dönemlerin Yeni Trendi Glamping Hakkında 7 Bilgi

Türkiye'nin En Popüler Karavan Destinasyonları

Doğa İle İç İçe Tatil Yapabileceğiniz 9 Yurtiçi Destinasyonu

Sessiz Ve Huzur Dolu 10 Yaz Sonu Tatili Destinasyonu