BLOG

BLOG

Düğününüzde Davetlilerinize Verebileceğiniz Anlamlı Hediye Önerileri


En özel gününüzde davetlilerinizi sevindirecek anlamlı hediyeler hazırlamaya ne dersiniz? Bu mutlu gününüzde sizi yalnız bırakmayan sevdiklerinize anlamlı armağanlar vererek düğününüzü daha da unutulmaz kılabilirsiniz. Nasıl mı? Düğününüzde davetlilerinize verebileceğiniz anlamlı hediye önerileri listemizi inceleyerek harika hediye seçeneklerini değerlendirebilir, beğendiğiniz önerilerle bu önemli günü daha da özel kılabilirsiniz.

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın:  En Çok Tercih Edilen Düğün Giriş Müzikleri

Hayvanlar İçin Mama 

Evcil dostlarıyla birlikte yaşayan konuklarınızı veya hayvansever davetlilerinizi memnun edecek harika hediye fikriyle karşınızdayız: Mama! Sokakta ya da barınakta yaşayan patili dostlarımız için mama yardımında bulunabilir ve davetlilerinize yardımda bulunduğunuza dair bir kart verebilirsiniz. Dilerseniz mama satın alarak küçük paketlere koyabilir ve misafirlerinize bu mamaları armağan edebilirsiniz. Böylelikle düğüne gelen konuklarınız dilerse hayvanları kendileri de besleyebilir. Mamaların yer aldığı paketleri masanın üzerine koyabilir veya sandalyelere asabilirsiniz.

 

Kitap

Kitap okumanın yaygınlaşmasını isteyen edebiyatsever bir çiftseniz kitaplar harika bir düğün hediyesi olabilir. Özellikle çocuklu aileler için ilgi çekici bir hediye olan kitaplar, unutulmayacak bir armağana da imza atmanızı sağlar. Düğününüze davetli olan misafirlerinize dünya veya Türk klasiklerinden kitap armağan edebilir, böylelikle onların kültürel gelişimine de destek olabilirsiniz.

 

Anahtarlık

Anahtarlık hem işlevsel hem şık hediye seçeneklerinden biri. Hemen herkesin beğeneceği şık işlemelerin, çizgi film kahramanlarının ya da ağaç, kedi, kuş gibi figürlerin yer aldığı anahtarlıklar; düğün hediyesi olarak da ideal bir seçenek. Dilerseniz çocuklar için çizgi film kahramanlarının olduğu anahtarlıkları ayırabilir, yetişkinlere farklı modelleri hediye edebilirsiniz.

 

Sivil Toplum Kuruluşlarına veya Derneklere Bağış

Sivil toplum kuruluşlarına veya derneklere yardımda bulunmak, çoğu kişinin tercih ettiği bir hediye. Misafirleriniz için sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunabilir ve bağış kartlarını hediye olarak verebilirsiniz. Bağışları misafirlerinizin ismine göre yapmanız daha anlamlı olacağı için düğünden önce katılımcıların gelip gelmeyeceğini netleştirmeniz gerekiyor. Daha sonra bağış yaptığınıza dair isme özel kartlar bastırabilir ve bu kartları oturma düzenine göre yerleştirebilirsiniz. 

 

Bitki Tohumu

Misafirlerinize besleyip büyütebilecekleri bir bitkinin tohumlarını vermek çok anlamlı, değil mi? Tıpkı sizin tohumlarını atığınız ailenizin zaman içerisinde gelişmesi gibi bitkinin de zamanla büyüyeceği izlenimini vermek, unutulmaz bir hediye. Büyümeyi ve gelişmeyi sembolize eden tohumları her davetliye vererek onlara aynı zamanda uzun soluklu ve anlamlı bir yolculuk da sunmuş olursunuz.

 

Şiir

Müstakbel eşiniz ve sizin için anlamlı, özel bir şiir var mı? Eğer cevabınız "Evet." ise bu şiirin yazılı olduğu şık kartları misafirlerinize armağan edebilirsiniz. Ancak böyle bir şiir yoksa hiç dert etmeyin. Yazılmış binlerce aşk şiirinden birini veya birkaç tanesini seçerek konuklarınıza anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Dilerseniz şiirin yanına ufak resimler de ekleyebilirsiniz.

 

Yöresel Hediyeler

Müstakbel eşinizin veya sizin memleketinize ait yöresel ögelerini hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz. Örneğin ikinizden biri Ispartalı ise konuklarınıza gül yağı veya gül suyu hediye edebilirsiniz. Memleketlerinizin yöresel eşyaları yoksa düğünün gerçekleştiği şehrin yöresel detaylarından faydalanabilirsiniz.

 

Düğün Şarkınızın Plağı ya da CD'si

Düğünü unutulmaz kılan detaylardan biri de ilk dans şarkısıdır. Bu şarkı genellikle çiftlerin özel şarkıları olur. Düğün şarkınızın ve düğününüzün akılda kalıcılığını artırmak için ilk dans şarkınızı CD ya da plak hâline getirebilirsiniz. Dilerseniz düğününüzde çalan tüm şarkıları tek bir plakta da toplayabilirsiniz. Daha kişisel ve anlamlı bir hediye için hazırladığınız plağı şık bir ambalaja yerleştirebilirsiniz.

 

Unutulmaz Bir Düğün İçin: Elite World Hotels & Resorts

Düğününüzü hediyeler kadar unutulmaz kılacak detayların başında düğünün gerçekleşeceği mekân geliyor. Seçeceğiniz mekânının konforu, ihtişamı, yemeklerin lezzeti, personelin güler yüzlü hizmeti, büyülü ambiyansı ve diğer tüm detaylar; düğününüzün âdeta unutulmaz olmasını sağlayacak. Elite World Hotels & Resorts, deneyimli ekibi ile masa süslemesinden düğün pastasına kadar her detayı sizinle birlikte planlıyor. Ödüllü şeflerin hazırladığı menüler, şık salon süslemeleri, balayı odası, aileleriniz için hazırlanma odaları ve çok daha fazlası; düğün hizmeti ile sizi bekliyor. Siz de düğününüzü unutulmaz kılmak için Elite World Hotels & Resorts'u ziyaret edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: