BLOG

BLOG

DÜĞÜN GÜNÜNÜZDE ŞIKLIĞIYLA VE RAHATLIĞIYLA SİZİ MUTLU EDECEK AYAKKABI MODELLERİ


Düğün günü her insan için hayatının en özel anlarından biridir. Bu nedenle gelin adayları, gelinlik seçiminden saç modeline kadar her detayla yakından ilgilenirler ve detaylı araştırmalar yaparak seçimde bulunurlar. Çünkü tüm bu detayların uyum içinde olması, düğünün bütünlüğü açısından son derece önemlidir. Biz bu yazımızda bu detaylardan en önemlisi olan ayakkabı seçimini ele alacağız. Gelin adayının düğünde giyeceği ayakkabı, konforu ve şıklığı ile kendisini harika hissettirmeye yeter de artar bile! Peki, 2020 yılı içerisinde evleneceklerin bu konudaki seçenekleri neler? İşte düğün gününüzde şıklığı ve rahatlığıyla sizi mutlu edecek bazı ayakkabı modelleri.

 

Şeffaf bantlı gelin ayakkabıları

Eğer zarif ve romantik bir görünüm yakalamak isterseniz geçtiğimiz yıl son derece trend olan ve bu yıl da sıkça karşılaşacağımız şeffaf ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Şeffaf bantlı, üzeri kurdele vb. detaylarla süslenmiş gelin ayakkabıları, şıklığınızı tamamlayacak ve kendinizi prensesler gibi hissetmenizi sağlayacak!

 

Çıkarılabilir aksesuarlı gelin ayakkabıları

Geçen yıl fiyonkları, tülleri çıkarılabilen gelin ayakkabılarını sıkça gördük. Bu yıl da benzer şekilde çıkarılabilir parçaları olan gelin ayakkabıları sahnede! Taşlarla kaplı, fiyonk ve tülleri olan ama çıkarılabilir olan bu parçalar sayesinde ayakkabılarınızı dilerseniz sade dilerseniz aksesuarlı haliyle kullanabilirsiniz.

 

Renkli taşlı gelin ayakkabıları

Renkli taşlı gelin ayakkabıları

Gelinliğine renk katmak isteyen gelin adayları, ayakkabı seçimlerini bundan yana kullanabilirler. Bu sene cıvıl cıvıl, renkli taşlı ayakkabıları gelinlerin ayağında bolca göreceğiz. Siz de böyle bir seçim yaparak trendlere uygun bir görüntü yakalayabilir ve şıklığınızı farklılaştırabilirsiniz.

 

Sloganlı gelin ayakkabıları

Son yıllarda duvaklarda, saç aksesuarlarında hatta gelin çantalarında bile esprili sloganları sıkça görüyoruz. İşte bu esprili trend, bu yıl ayakkabılara da sıçradı! Eğer siz de iddialı bir aksesuar seçimi yapmak istiyorsanız sloganlı bir gelin ayakkabısı seçebilir; bu hareketli tasarımla sempatik bir görüntü yakalayabilirsiniz.

 

Platform gelin ayakkabıları

Gelin adayları tarafından çokça tercih edilen platform modeller hem çok şık hem de çok rahat. Üstelik modeline göre sade veya iddialı görünebiliyor. Bu türden ayakkabıları, A kesim veya prenses model gelinliklerle kullanabilirsiniz. Böylece hem uzun görünebilir hem de rahat yürüyebilirsiniz.

 

Fiyonklu kalın topuk gelin ayakkabıları

Bu türden gelin ayakkabıları; yüksek olmayan, kalın topuğu ile gelin adayları için şık ve rahat bir seçenek. Önü fiyonk olan kalın topuklu modeller ise uzun boylu gelinler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle kır düğünü yapacaksanız bu türden bir seçim yapabilirsiniz.

 

Dantelli gelin ayakkabıları

dantelli gelin ayakkabıları

Sanıyoruz dantelli gelin ayakkabılarının modası hiçbir zaman bitmeyecek. Zarif tasarımıyla yıllardır tercih edilen bu ayakkabı modeli hem romantik hem de gösterişli bir seçim olabilir. Dantel desenli veya üzerine taşlı aksesuarlar ile hareket katılan ayakkabı modellerini siz de sade gelinliğinizle kombinleyebilirsiniz. 

 

Taşlı gelin babetleri

Babetler uzun boylu gelin adayları tarafından sıkça tercih edilmekte. Bu nedenle birbirinden şık ve rahat tasarımlar mevcut. Eğer siz de boy uyumu veya konfor açısından düğününüzde babet giymeyi planlıyorsanız taşlı gelin babetleri arasından yapacağınız seçimle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. 

 

Spor gelin ayakkabıları

Spor gelin ayakkabıları

Artık babetler kadar sık tercih edilen bir diğer gelin ayakkabısı modeli de spor ayakkabılar! Doyasıya dans etmek isteyen gelin adayları, ayakkabı seçimlerini şık spor ayakkabılardan yana kullanabilirler. Dantelli ve dolgu topuklu gelin ayakkabıları hem rahat etmenizi hem de şık görünmenizi sağlayabilir. 

 

Stiletto gelin ayakkabıları

Düğününüzde şık görünmenizi sağlayacak bir diğer ayakkabı önerimiz ise stiletto! Bu yıl stiletto gelin ayakkabıları, hareketli modelleriyle karşımıza çıkıyor. Metalik işlemeli gelinlikler ve taşlı tasarımlarla bambaşka bir hava kazanan metalik renkli stilettolar, oldukça farklı ve şık bir görüntü yakalamanızı sağlayabilir.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Gelin Çiçeği Nasıl Seçilir?

Gelin Ayakkabısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Düğün Pastası Seçmeden Önce Bilmeniz Gereken 6 Nokta

Gelin Makyajını Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler