BLOG

BLOG

Yılbaşını En İyi Şekilde Geçirmek İsteyenlere 12 Tavsiye


2023'ün son haftalarını yaşarken 2024'ün heyecanı da tüm dünyayı yavaş yavaş sarmaya başladı! Vitrinler yeşilin ve kırmızının farklı tonlarıyla bezenirken yılbaşı planları da yapılmaya başlandı. Yılbaşında evde sıcak bir aile yemeği yiyebilir, bir mekâna gidip çılgınlar gibi eğlenebilir ya da birkaç küçük planlamayla yılbaşı kutlamasını küçük bir tatil kaçamağına dönüştürebilirsiniz. İşte, yılbaşını en iyi şekilde geçirmek isteyenler için 12 tavsiye!
 

1. Kutlamaların En Rahatı: Evde Yılbaşı Partisi

Yılbaşını kutlamak isteyenler için kutlamaların en rahatı olan evde yılbaşı partisi, en ideal seçeneklerden biri! Kuracağınız yılbaşı ağacı, parlak süsleri ve ışıl ışıl görünümüyle evinize şahane bir hava katacak. Yeni yılın gelişini evinizin konforunda karşılamak istiyorsanız tüm sevdiklerinizi çağırarak yapacağınız bir yılbaşı partisi son derece keyifli olabilir. Lezzetli yemekler ve şahane müziklerle bu özel günü çok daha keyifli hâle getirebilirsiniz.

 

2. Klasiklerden Uzaklaşın: Sıcak Rotalarda Yılbaşı

Bu yılki yılbaşı menünüze Hindistan cevizi eklemeye ne dersiniz? Yılbaşı deyince herkesin aklına bembeyaz karlarla soğuk hava geliyor. Ancak dünyadaki bazı ülkeler yılbaşını oldukça sıcak iklimlerde kutluyor. Farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız Dominik ya da Seyşeller gibi yerlere giderek deniz, kum ve güneş eşliğinde yeni yıla girebilirsiniz.
 

3. Kendinize Yeni Sözler Verin

Yılbaşı, yeni bir yıla girmenin yanı sıra başlangıçları da temsil eder. Yeni yılda yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi ve dileklerinizi gerçekleştirmek için ilk adımı yılbaşı akşamında atmak ister misiniz? Örneğin, bir kâğıda yazdığınız hedeflerinizi görebileceğiniz bir yere yeni yılın ilk dakikalarında asabilir ve tüm yıl boyunca kendinizi motive etmeye hazırlanabilirsiniz.

 

4. Yalnızlığı Sevenlere: Battaniye, Kedi ve Sıcak Çikolata!

Yılbaşını kalabalık ortamlar ve büyük partilerle geçirmek istemeyenlerden olabilirsiniz. Yalnızlığı seven biriyseniz yılbaşını kendi başınıza ya da çekirdek aileniz ile geçirebilirsiniz. Hazırladığınız ışıl ışıl yılbaşı ağacınızın yanı başına battaniyeniz ve kedinizle kıvrılarak sevdiğiniz programları izleyebilir, bir yandan da sıcak çikolatanızı yudumlayabilirsiniz!
 

5. Yeni Yıla Sevdiğiniz Bir Sanatçıyla Girin

Yeni yılın ilk saatlerine sevdiğiniz bir sanatçıyla girmek istemez misiniz? Yılbaşı coşkusunu favori sanatçılarınızdan birinin eşliğinde kalabalık bir ortamda yaşayabilirsiniz. Haydi, siz de yılbaşına özel olarak düzenlenen konserler için biletlerinizi tükenmeden alın ve yeni yıla sevdiğiniz bir sanatçıyla girin!
 

6. Şık Bir Mekânda Düzenlenen Yılbaşı Etkinliğine Katılın

Yeni yılı kutlamak için evde hazırlık yapmak veya gürültülü partilere katılmak istemeyebilirsiniz. Öyleyse şık bir mekânda düzenlenen yılbaşı etkinliklerine katılabilirsiniz. Birbirinden lezzetli yemekleri yerken bir yandan da düzenlenen eğlencelere katılabilir ya da güzel bir müziğin yemeğinize eşlik etmesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

7. Yılbaşı Minik Bir Kaçamağa Dönüşebilir

Yılbaşı tatilini minik bir kaçamakla taçlandırmak istemez misiniz? Yılbaşı akşamına özel eğlenceli etkinlikler düzenleyen ve şehre yakın bir destinasyon seçerek kalabalıktan uzaklaşmanız mümkün! Ufak bir seyahat ile bu yılbaşı tatilini unutulmaz bir anıya dönüştürmek için hazırlıklara başlamanızı tavsiye ederiz, şimdiden iyi eğlenceler!

 

8. Kendi Aile Geleneğinizi Yaratın!

Yeni yılın gelişini kutlamak asırlardan beri devam eden bir ritüel! Dünyanın her yerinde birbirinden farklı yılbaşı geleneği var. Siz de ailenizle ya da sevdiklerinizle bir konsept belirleyebilir ve bunu her yıl sürdürmeyi amaçlayarak özel yılbaşı aile geleneğinizi yaratabilirsiniz. Örneğin yılbaşı ağacınıza asacağınız her yeni süs, dilediğiniz yeni bir dileği temsil edebilir.
 

9. Yılbaşı Konseptine Uygun Dağ Evi 

Yılbaşında bembeyaz bir kar örtüsü mü hayal ediyorsunuz? Yılbaşını beyazlar arasında şömine başında geçirmek isteyenler için dağ evi oldukça uygun bir seçenek olabilir! Siz de yılbaşı konseptine uygun dağ evi seçeneklerini değerlendirebilir, yeni yıla şömine başında içeceğinizi yudumlayarak girebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada ya da partnerinizle baş başa olacağınız bir dağ evinde eşsiz manzaranın tadını çıkarın.
 

10. Konsept Partilerde Çılgınlar Gibi Eğlenin

Yılbaşı ruhunu yaşamak isteyenler için yılbaşı partileri şahane bir seçenek. Partilerde çılgınlar gibi eğlenerek hem yeni yıl ruhunu sonuna kadar yaşayabilir hem geri sayım coşkusunu kalabalıklar içinde yaşayabilirsiniz. Pek çok farklı konsepte sahip partileri araştırabilir, yeni yıla bambaşka bir deneyimle girebilirsiniz!

 

11. Noel Baba'nın Yaşadığı Yere Gitmek İstemez misiniz?

Masallara ve efsanelere bayılır mısınız? O hâlde yılbaşında Noel Baba'nın yaşadığı yere gidebilirsiniz! Noel Baba'nın yaşadığı yer olarak bilinen Finlandiya Rovaniemi'de geçireceğiniz yılbaşı ile kendinizi âdeta bir masalın içinde hissedeceksiniz. Büyülü atmosferin tadını çıkarın ve yeni yılın gelişini en güzel şekilde kutlayın!

 

12. Mükemmel Bir Yılbaşı İçin: Elite World Hotels & Resorts Etkinlikleri

Yılbaşında hem yemekli hem müzikli organizasyonlar en sevilen etkinlikler arasında! "Ben yılbaşında evde hazırlık yapmak istemiyorum!" diyenlerdenseniz, yeni yıla Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'da girebilirsiniz. Ünlü sanatçı Altay'ın, şahane sahne performansıyla kulaklarınızın pasını sileceği gecede, zengin yılbaşı menüsüyle eşsiz bir ziyafet çekebilirsiniz. Ayrıca yeni yıl kokteyli, oryantal show, DJ performansı ve çok daha fazlası sizleri bekliyor!

Doğanın tadını çıkarmak isterseniz Elite World Grand Sapanca'da konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, yeni yıla Ayta Sözeri'nin keyifli sahne performansı ile girebilirsiniz. DJ partisi, gece çorbası, Bonfire’da sıcak şarap eşliğinde sucuk ekmek ve kokoreç ile çok daha fazlası sizinle! Üstelik Kids Club sayesinde yalnızca kendiniz için değil, çocuklarınız için de yılbaşı etkinlikleri bulabilirsiniz. 

Elite World Hotels & Resorts'un farklı yılbaşı organizasyonları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hemen 0264 415 11 11 numaralı hattı arayabilirsiniz!

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: