BLOG

BLOG

Keyifli Bir Yılbaşı Tatili İçin 8 Yurt İçi Lokasyonu


Keyifli Bir Yılbaşı Tatili İçin 8 Yurt İçi LokasyonuAcısıyla tatlısıyla geçen koca bir yılı geride bırakıp yeni bir yılı karşılamaya hazırlanırken yılbaşını nasıl geçireceğimize dair planlar yapmaya başlarız. Aşk, para, sağlık gibi iyi dileklerimizle yeni bir yıla girerken sevdiklerimizle vakit geçirebileceğimiz huzurlu bir tatil programı, hiç de fena bir fikir değil. Her bir köşesinde ayrı bir güzellik barındıran ülkemizde gidecek lokasyonu belirlemek kolay gözükmese de keyifli bir yılbaşı tatili planlayanlara yardımcı olabileceğini düşündüğümüz, 8 farklı yurt içi lokasyonunu listeledik. İşte unutulmaz bir yılbaşı için gidebileceğiniz yerler!

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: Yılbaşı Tatili İçin İstanbul Ve Çevresinde Gidilebilecek 8 Yer

Kayak Tutkunlarının Vazgeçilmezi: Bursa, Uludağ

Uludağ, filmlerdeki gibi bir yılbaşı tatili hayal edenler için hüsrana uğramayacakları lokasyonlar arasında yer alır. Kış döneminde yurdun dört bir yanından gelen misafirleri ağırlayan Uludağ, özellikle kayak tutkunları için en doğru adreslerden biri. Birçok konaklama imkânı bulunan Uludağ'da canlı müzik eşliğinde romantik ve samimi bir yılbaşı tatili geçirebilirsiniz. Eğer bu fikir hoşunuza gittiyse çeşitli tur ve konaklama programlarına göz atabilirsiniz.

 

Karla Kaplı, Büyülü Bir Manzara: Bolu, Kartalkaya

Kartalkaya, yılbaşı tatili için planları yapmaya başlayan kayak tutkunlarını mutlu edebilecek harika bir alternatif. Bolu'da bulunan doğa harikası yerlerden biri olan Kartalkaya'da muhteşem manzaraya karşı ailenizle keyifli bir yılbaşı tatili geçirebilir, sıcak şarap ve sucuk ekmek eşliğinde romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. İstanbul ve Ankara gibi Türkiye'nin iki büyük iline oldukça yakın bir mesafede bulunan Kartalkaya, ulaşım sıkıntısı çekmeyeceğiniz lokasyonlar arasında yer alır. 

 

Kalabalıklardan Uzak: İstanbul, Ağva

Şehir hayatının karmaşasından sıkılan İstanbul sakinleri için kaçamak noktası hâline gelen Ağva, hem harika doğası hem ulaşım kolaylığı nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Ağva, sakin doğasıyla yılbaşını kalabalık ve gürültülü eğlence mekânlarında geçirmek istemeyenler için güzel alternatifler sunabilir. Ağva'da nehir manzarası eşliğinde geçireceğiniz romantik ve huzur dolu bir gecenin sabahında uzun yürüyüşlere çıkabilir, bisiklete binebilir ve lezzetli yöresel yemeklerin tadına bakabilirsiniz.

 

Romantizm Tutkunlarının Tercihi: İzmir, Alaçatı

Yaz döneminin vazgeçilmez tatil merkezlerinden biri hâline gelen Alaçatı, yılbaşı tatili için de oldukça rağbet gören lokasyonlar arasında yer alır. Kış mevsiminde hem çok kalabalık olmayan hem kendinizi yapayalnız hissetmeyeceğiniz Alaçatı, farklı alternatifler denemek isteyenler için güzel bir tercih. İki katlı taş evlerinin arasında dolaşıp şömine başında romantik dakikalar geçirdiğiniz bir yılbaşı tatili hayal ediyorsanız Alaçatı'yı gönül rahatlığıyla listenize alabilirsiniz.

 

Büyülü Bir Şeye Tanıklık Etmek İçin: Nevşehir, Kapadokya

Nevşehir, Kapadokya

Ölmeden önce kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri olan Kapadokya, görenleri hayrete düşürecek doğası ile yılbaşı tatili için en güzel yerlerden biri. Kapadokya'da balona binerek yeni yılı eşsiz bir manzara eşliğinde karşılayabilirsiniz. Sıcacık bir şöminenin başında Nevşehir'e özgü lezzetleri tadabilir, sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Heyecan dolu bir yılbaşı gecesi sonrası Nevşehir'in merkezinde tur atabilir, peri bacalarını ziyaret ederek mucizevi manzaraya tanıklık edebilirsiniz.

 

Maceraseverler İçin Mükemmel Bir Alternatif: Erzurum, Palandöken

Yılbaşı tatilinde karlarla kaplı bir manzara eşliğinde kayak yapabileceğiniz bir alternatif peşindeyseniz Palandöken, tam da size göre bir yer! Kayak sporunun yanı sıra snowboard, yamaç paraşütü, buz tırmanışı gibi diğer kış aktivitelerine katılabilir; teleferik ile macera dolu bir tura çıkarak tanıklık ettiğiniz eşsiz güzellikteki manzarayı fotoğraflayabilirsiniz. Kaliteli hizmet sunan çevre otellerin konaklama imkânlarından yararlanıp şömine başında yudumladığınız içeceklerin ve zengin menülerin tadını çıkararak huzur dolu bir yılbaşı geçirebilirsiniz.

 

Doğa ile Baş Başa, Huzurlu Bir Atmosfer: Elite World Grand Sapanca

Doğa ile Baş Başa, Huzurlu Bir Atmosfer Elite World Grand Sapanca

Muhteşem doğasıyla büyüleyici bir atmosfer sunan Sapanca, yılbaşı tatili için rağbet gören lokasyonlar arasında yer alır. Elite World Grand Sapanca; doğanın verdiği ilhamla dekore edilen odalarında doğa ile iç içe, konforlu, kaliteli bir tatil imkânı sunar. Elite World Grand Sapanca'da; alanlarında ödüllü şeflerin lezzetli ellerinden çıkan zengin menülerle güzel bir yılbaşı gecesi geçirebilir, Fit Life Spa & Wellnessta şehir hayatının vücudunuzda yarattığı stresten kurtulabilirsiniz. Bisikletle Sapanca'yı turlayabilir, ormanda ufak bir gezintiye çıkabilirsiniz. Siz de Sapanca'nın muhteşem doğasına tanıklık ederek kaliteli ve konforlu bir yılbaşı tatili için Elite World Grand Sapanca ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: