BLOG

BLOG

Romantik ve Eğlenceli Bir Balayı İçin Öneriler


balayı önerileri

Evlilik sürecinin yorucu koşuşturmacasından sonra eşsiz bir balayı tatiline çıkmak birçok çiftin hayali. Siz de anılarınızda yer edecek masalsı bir tatil yaşamak ve balayınızı birbirinden keyifli etkinliklerle unutulmaz kılmak ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise yapabileceğiniz pek çok aktivite var. İşte, yıllarca akılda kalacak romantik ve eğlenceli bir balayı için öneriler.

 

Romantizmin Eğlenceyle İç İçe Geçtiği Bisiklet Turlarına Katılın

Yıllar sonra dahi yürek ısıtan balayı anılarını anlatmayı hangi çift istemez? Romantizm ve eğlencenin bir arada olduğu bisiklet turlarına katılarak balayınızda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kiraladığınız bisikletle esen rüzgârı teninizde hissedebilir, zaman zaman birbirinizle yarışıp tatlı bir rekabetle eğlenebilirsiniz. Bu aktivite için inişli çıkışlı yollarında kaybolacağınız Büyükada veya Burgazada'yı tercih edebilir, yorgunluğunuzu enfes İstanbul manzarası eşliğinde kahvenizi yudumlayarak atabilirsiniz.

 

Gün Batımlarını İzlemeyi İhmal Etmeyin

Konu romantizm olunca gün batımından söz etmemek olmaz! Her gün batımı, birbirinden farklı eşsiz bir tabloya bakmak gibidir. Beraberliğinize duyduğunuz minneti taçlandırmanın en şiirsel yollarından biri, gökyüzünün turuncuya büründüğü gün batımlarını izlemekten geçiyor. Arka fonda sizin için anlamlı bir şarkı çalarken gökyüzündeki pembemsi bulutların geçişlerini seyredip eşinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

 

Heyecanı Doruklarda Yaşamak İçin Ekstrem Sporları Tercih Edin

Balayınıza biraz heyecan katmak ister misiniz? Maceracı bir çiftseniz kalbinizin gümbür gümbür atmasını sağlayacak bazı önerilerimiz var. Yamaç paraşütü gibi göklerde süzüleceğiniz deneyimlere şans verebilirsiniz. Ayrıca bungee jumping yapabilir, gökyüzünde süzülmenin verdiği adrenalini hücrelerinize kadar hissedebilirsiniz. İstanbul, Muğla ve Antalya gibi pek çok şehirde ekstrem sporlar için elverişli koşullar sunan rotalar bulabilirsiniz.

 

Alternatif Destinasyonlara Şans Tanıyarak Unutulmaz Anılar Biriktirin

balayı tavsiyeleri

Farklı tecrübeler edinmeyi seviyorsanız balayınızı romantik ve eğlenceli kılmak için alternatif destinasyonlara yönelebilirsiniz. Partnerinizle birlikte daha önce gitmediğiniz yeni yerleri keşfederek balayınıza heyecan katabilirsiniz. Yaz kış yapabileceğiniz birçok aktivitenin yer aldığı büyüleyici destinasyonlara şans vererek albümünüze kartpostallık fotoğraflar ekleyebilirsiniz.

Örneğin Doğu Ekspresi ile Doğu Anadolu’nun en güzel şehirlerini gezebilir, balayını unutulmaz bir tura çevirebilirsiniz. Yaz kış yapabileceğiniz birçok farklı aktivitenin yer aldığı bu büyüleyici şehirlerde tarihî ve turistik mekânları ziyaret edebilirsiniz.

 

Elite World Marmaris ve Elite World Van'da Unutulmaz Bir Balayı Geçirin

Balayı tatilinizde konforlu bir otelde konaklayıp unutulmaz anılar biriktirmek istiyorsanız Elite World Marmaris ve Elite World Van’da eşsiz bir balayı deneyimine hazır olun! Balayı çiftleri için olarak özel hazırlanan balayı paketleriyle uzun yıllar unutamayacağınız bir tatil deneyimleyebilirsiniz.

Marmaris İçmeler’de bulunan Elite World Marmaris, yeni evlenen çiftlere zengin içeriğe sahip bir balayı paketi sunuyor. Özel olarak dekore edilmiş deluxe odalarda konforlu bir konaklama deneyimi vadeden bu paket kapsamında meyve tabağı ve şarap ikramı, indirimli Fit Life SPA kullanımı, A La Carte L'oliva Restaurant'ta keyifli bir akşam yemeği yer alıyor.

Elite World Van'da da yeni evlenen çiftler için harika bir balayı paketi bulabilirsiniz. Balayı paketi kapsamında özenle dekore edilmiş ve süslenmiş odalarda konaklayabilir, pasta ve şarap ikramıyla kendinizi özel hissedebilirsiniz. Açık büfe kahvaltısı ve içinde kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, sauna, buhar odası bulunan Sağlık Kulübü kullanımı da otelin balayı çiftlerine özel olarak sunduğu hizmetler arasında.

Siz de romantizm ve eğlencenin bir arada olduğu unutulmaz bir balayı geçirmek istiyorsanız Elite World Marmaris ve Elite World Van’ın sunduğu avantajlı balayı paketlerini inceleyebilir, hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: