BLOG

BLOG

KIŞ DÜĞÜNÜ YAPACAKLARA BALAYI ÖNERİLERİ


Düğün tarihi kış aylarına gelen çiftler; genelde şanssız olduklarını, çünkü soğuk havaların balayı tatili için uygun olmadığını düşünürler. Oysa kış aylarında da balayı tatili için tercih edilebilecek harika yerler vardır. Tek yapmanız gereken, sıcak bir yerde mi yoksa soğuk bir yerde mi tatil yapmak istediğinize karar vermektir. Merak etmeyin; kararınız ne olursa olsun, romantik bir tatil için gidebileceğiniz birçok yer var! İşte size düğünün yorgunluğunu unutturacak ve romantik bir balayı tatili vadeden bazı öneriler...

 

Kıbrıs

kıbrıs

Kıbrıs, ılık havası ve temiz denizi nedeniyle her mevsim, özellikle balayı çiftleri tarafından tercih edilir. Kıbrıs otellerinin her bütçeye hitap edecek çeşitliliğe sahip olması, bu kadar fazla rağbet görmesinin bir diğer nedenidir. Bu nedenle, yumuşak bir havada romantik bir tatil yapmak istiyorsanız Kıbrıs'taki balayı otellerine bir göz atın deriz.

 

Dubai

Kışın soğuk hava şartlarından uzak, sıcacık bir balayı tatili istiyorsanız Dubai'ye gidebilirsiniz. Dubai; harika kumsalları, romantik balayı otelleri, yumuşak iklimi ile balayı çiftleri tarafından her mevsim çokça tercih ediliyor. Üstelik Dubai'de fiyatlar, birçok ülkeye göre daha uygun. Bu nedenle, eğer siz de sıcak bir tatil hayali kuruyorsanız Dubai'deki otellere göz atabilirsiniz.

 

Maldivler

maldivler

Balayı dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri, tabii ki Maldivler'dir. Turkuaz denizi, muhteşem doğası ve balayı çiftlerine özel hazırlanan eğlenceleri ile Maldivler, her yıl dünyanın çeşitli yerlerinden gelen yeni evli çiftleri ağırlıyor. Siz de unutulmaz bir balayı tatili geçirmek istiyorsanız, bu soğuk iklimi terk edip sıcacık bir yere gidebilir ve el değmemiş güzellikleri sevdiğiniz insanla birlikte deneyimleyebilirsiniz.

 

Tayland

tayland

Kışın yaz tatili yapılabilecek en güzel yerlerden birisi, hiç şüphesiz Tayland'dır. Çünkü Tayland; masmavi denizi, tapınakları ve adaları ile görülmeye değer birçok güzelliğe sahiptir. Size romantik bir balayı tatili vadeden bu güzel yer, ayrıca balayı otelleri bakımından da oldukça ekonomik seçenekler sunar. Bu nedenle balayı tatiliniz için Tayland'a gidebilir; mavi ile yeşilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

 

İtalya

Rotamızı sıcak iklimlerden daha soğuk iklimlere çeviriyoruz... Eğer balayı tatiliniz için önceliğiniz sıcak bir iklimde olmak değilse, İtalya'da romantik bir tatil yapabilirsiniz. İtalya, gerek tarihi güzellikleri gerekse muhteşem lezzetleri ile balayı çiftleri tarafından çokça tercih edilen bir ülke. Bu nedenle, balayı tatiliniz için eşinizle birlikte bir İtalya turuna çıkabilir, romantik bir tatilin keyfini sürebilirsiniz.

 

Kapadokya

Balayı tatili için ille de yurt dışına çıkmanıza gerek yok. Eğer romantik bir kış tatili hayal ediyorsanız, Kapadokya sizin için ideal bir seçim olabilir. Her mevsimi ayrı güzel olan bu eşsiz yer, kar yağışıyla birlikte daha da muhteşem bir hal alıyor. Siz de eşinizle birlikte bembeyaz kar manzarasının tadını Kapadokya'da çıkarabilir, sıcak şarabınızı yudumlarken evliliğinizi kutlayabilirsiniz.

 

Abant

Bolu- Abant, balayı tatili için çiftlerin her mevsimde tercih ettiği bir rotadır. Çünkü Abant'ın tıpkı ilkbaharı gibi kışı da bir başka harikadır. Eğer siz de İstanbul'a yakın ve doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir balayı rotası arıyorsanız Abant'a gidebilir, kışın muhteşem manzaralarına sevdiğiniz insanla birlikte tanık olabilirsiniz. 

 

Yalova

Kışın termal sularda rahatlamak ve bunu yaparken de İstanbul'dan fazla uzaklaşmamak istiyorsanız, Yalova sizin için uygun bir balayı seçeneği olabilir. Termal otelleriyle ünlü Yalova'da hem şifa bulabilir hem de düğün yorgunluğundan kurtulabilirsiniz. Üstelik bu bölgede, bütçenize uygun seçenekleri de rahatlıkla bulabilirsiniz.

Şimdiden iyi tatiller! 

 

Bu yazılarımız da ilgini çekebilir: