BLOG

BLOG

YENİ DÖNEMDE POPÜLER OLACAK HAVUZBAŞI VE AÇIK HAVA DÜĞÜNLERİ HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ


Birçok çift daha özgür ve konforlu seçimler yapabilmek adına; düğün yapmak için yaz mevsimini tercih eder. Çünkü yaz mevsiminde yapılan açık hava düğünlerinin tadı bir başkadır. Ayrıca açık hava düğünleri konusunda tercih edilebilecek sayısız konsept seçeneği vardır. Açık hava düğünleri bunun gibi birçok farklı avantajı beraberinde getirmektedir. Bu avantajlar bir kenara dursun; kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle de düğün gibi kalabalık toplaşmalar için açık mekanların tercih edilmesi gerektiği bilinmektedir. Bu nedenle yeni dönemde kapalı mekanlara kıyasla açık hava mekanları tercih edilmesi ve havuzbaşı düğün konseptinin olduğundan daha popüler bir hale gelmesi beklenmekte. Biz de bu nedenle, düğün arefesindeki çiftler için, yeni dönemde popüler olması beklenen havuzbaşı ve açık hava düğünleri hakkında merak edilenleri bir araya topladık.


 

Açık hava düğünleri için pek çok yer seçeneği vardır

açık hava düğünleri

Yaz düğünlerinin en büyük avantajı kapalı mekanlara sıkışıp kalmak zorunda olmamaktır. Zaten bu yüzden yazın evlenecek çiftler düğünleri için genelde açık hava düğün mekanlarını araştırırlar. Bu konuda tercih edilebilecek pek çok mekan vardır. Doğa ile iç içe bir kır düğünü veya çıplak ayakla kumların üzerinde dans edilebilen bir kumsal düğünü... Bu fikirler sizi de heyecanlandırıyorsa açık hava düğün mekanlarını daha yakından inceleyebiliriz. İşte düğününüz için tercih edebileceğiniz yer seçenekleri: Kumsal veya sahil düğünü, kır düğünü, tekne düğünü, teras düğünü, havuzbaşı düğün. 

 

Havuzbaşı ve Açık hava düğünleri, mekan süslemeleri konusunda da farklı konseptler kullanmanıza olanak tanır

Havuzbaşı ve açık hava düğünlerinin süslemelerini tamamen kendi zevkinize göre yaptırabilirsiniz. Çünkü bu mekanlar son derece konforludur ve standart bir düğün yerine daha sıradışı bir konsept seçmeniz için uygun şartlara sahiptir. Bu sayede daha özgür ruhlu, modern görünümlü düzenlemelere gidebilirsiniz. Oysa kapalı mekanlarda mekanın özelliklerine göre konsept seçilmesi gerekir ve bu, açık hava mekanları kadar özgür bir alan değildir.

 

Havuzbaşı ve Açık hava düğünleri ferahtır, havadardır; bu da sağlık açısından daha avantajlıdır

havuzbaşı düğünleri

Havuzbaşı ve açık hava düğünleri, temiz hava eşliğinde gerçekleşir. Böyle mekanlarda yapılan düğünler, davetlilere daha ferah hissettirir. Dolayısıyla düğünde alınan keyif de daha fazla olacaktır. Bununla birlikte bir süredir hayatımızda olan koronavirüs salgını riski de bu tür mekanlarda az olacaktır. Salgın hastalıkların birçoğunun öksürük, hapşırık gibi durumlarla yayıldığı düşünülürse açık havada bulunmanın sağlık açısından daha uygun olacağı anlaşılabilir. 

 

Havuzbaşı ve Açık hava düğünlerinde gelinlik ve damatlık seçimleri daha soft ve natürel yapılabilir

Her insan düğününde en güzel / en yakışıklı görünmek ister. Bunun için de gerekirse rahat olmayan gelinlik- damatlık seçimleri yapılabilir. Gelinlik ve damatlık seçiminin konseptle uyumlu olması gerektiği düşünüldüğünde kapalı mekanlardaki düğünler için daha ağır ve şık seçimler yapılmasının nedeni anlaşılabilir. Oysa havuzbaşı düğünü, kır düğünü gibi yerlerde daha rahat ve doğal seçimler yapabilirsiniz. Zarif ve sade gelinlik modelleri arasından seçim yapabilir; duvak yerine mevsim çiçeklerinden yapılmış bir taçla güzelliğinizi tamamlayabilirsiniz. Düğün süresince rahat bir gelinlik ve rahat ayakkabılarla konforun, neşenin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Açık hava düğünleri, konfor ile şıklığı ve gösterişi aynı anda sunar

Açık hava düğünleri, mekan seçimleri gereği her zaman daha konforludur. Alanlar ferahtır, bu yüzden konuklar kendilerini rahat hissederler. Daha rahat giysilerle düğüne katılabilirler. Tüm bu avantajlar hem düğün çiftinin hem de davetlilerin daha iyi hissetmesine, daha neşeli olmasına yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra açık hava mekanları araştıran çiftler havuzbaşı mekanlar gibi şık ve gösterişli seçimler de yapabilirler. Su üzerinde yüzen süslemeler, havuz ışıklandırmaları, çiçekli gelin takı ve gelin yolu gibi özenle seçilen detaylar, havuzbaşında unutulmaz bir düğün yapmanıza olanak tanıyabilir. 

 

Unutulmaz bir açık hava düğünü için Elite World Otelleri'ni tercih edin!

Sevdiklerinizle doyasıya eğlenmek ve hoşça vakit geçirmek için veya özel günlerinizi düzenleyeceğiniz bir mekan arıyorsanız Elite World Sapanca Concention & Wellness Resort tam size göre! Sapanca’da yemyeşil doğanın içinde bulunan otelimizde gerçekleştireceğiniz düğün organizasyonlarınızda mis gibi temiz havanın tadını çıkarırken, aynı zamanda konfor ve lüksün de zevkine varabilirsiniz! Detaylı bilgi sahibi olmak için sitemizi ziyaret edin: Elite World Sapanca Hotel