BLOG

BLOG

İSTANBUL KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ NİSAN 2022


Güzel İstanbul’da yaşamak büyük lütuf, bunun yanı sıra size enerji verecek etkinliklerle keyifli bir şekilde vakit geçirmek de cabası. Dans gösterisi, sevdiğiniz sanatçının konseri, stand-up ya da minik bir atölye çalışması… İşte, her yaştan ve her zevkten İstanbulluyu mutlu edebilecek etkinliklerle İstanbul Kültür Sanat Etkinlikleri Nisan 2022 Rehberi!

 

Anadolu Ateşi’ni İliklerinize Kadar Hissetmeye Ne Dersiniz?

2001'den bugüne 50’ye yakın ülkede sahne alan Anadolu Ateşi’ni canlı izleme şansını henüz elde edemediyseniz ayın ilk gününü bu efsanevi sahne şovuna ayırmalısınız. Doğu ile batı kültürlerini sentezleyerek evrensel barış mesajları veren bir dans portresi oluşturan; halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleri ile birleştiren modern şölene bayılacaksınız. Anadolu Ateşi, 1 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Mall of İstanbul MOİ Sahne’de sanatseverlerle buluşacak.

 

Herkesin “Bugün Aramadım ama Bilir O Beni.” Diyeceği Biri Var

Pinhani, 1 Nisan Cuma günü 21.30’da Dorock XL Kadıköy sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor. Pinhani’yi henüz canlı dinlememiş olanlara bu konsere mutlaka gitmelerini öneriyoruz, daha önce bir Pinhani konserinde bulunanlar biletlerini çoktan aldı bile! Vurmalı, telli ve nefesli enstrümanlar başta olmak üzere birçok müzik aleti çalabilen Sinan Kaynakçı’nın performansına ayrıca hayran kalacak; Pinhani’nin ruhunuzu dinlendirecek müzikleri ile keyifli bir akşam geçireceksiniz.

 

Tapas mı? Alırım Bir Tane!

Tapas

İspanyol mutfağının leziz atıştırmalığı tapas'a hayır diyebilen var mı? Peki, bu leziz yemeği kendiniz yapmak ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise 2 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’ne davetlisiniz. Toplamda 3 saat sürecek atölyenin ardından siz de sofralarınızı tapas ile şenlendirebilirsiniz. Geç olmadan atölye için yerinizi ayırtın!

 

Tam da İş Çıkışı Stres Atmak İsteyenlere Göre

Sizin için harika bir iş çıkışı aktivitemiz var. İş stresini biraz gülerek atmaya ne dersiniz? O zaman kendinize bir ödül verin ve perşembe gecenizi keyifli bir program için ayırın. Beyoğlu Standup Gecesi 7 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da Kadıköy Motto Sahne'de sizleri bekliyor.

 

Dingin Bir Cuma, Keyifli Bir Konser

Alternatif müziğin sevilen ismi Cihan Mürtezaoğlu ile melankolik ama keyifli bir akşam geçirmeye ne dersiniz? Haftanın son iş gününde dingin bir akşam isteyenler, “Ah dedim şu yüreğim ilmeğinden kurtulsa, yangın olup çağlansa…” diyenler 15 Nisan Cuma günü saat 20.30’da The Wall Saloon & Performance’a davetli, biletler tükenmeden alın!

 

Samanyolu’nu Bilir misiniz?

Cem Davran ve Hakan Gerçek'in yönetip oynadığı iki özgür ruhun hikayesi “Samanyolu'nu Bilir misiniz?” ile bambaşka dünyalara yolculuğa var mısınız? Dünyanın her yerinde, insanın içinde her zaman bir savaş var. Bu tiyatroda o savaşlardan birinde kaybolmuş iki ruhun, kendi yıldızlarına doğru yolculuğuna tanık olacaksınız. "Samanyolu'nu Bilir misiniz?" oyunu 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.00’de Profilo Kültür Merkezi Batı Ana Sahnesi'nde sizleri bekliyor.

 

Tüm İlişkileri Masaya Yatırmaya Var mısınız?

Aşkım Kapışmak ile özdeşleşen İlişkiler Komedyası, 17 Nisan'da Dada Salon Kabarett sahnesinde İstanbullular ile buluşuyor. Her bölümünde kendinizden ve ilişkilerinizden bir parça bulacağınız gösteri sizi hem güldürecek hem biraz düşündürecek. İlişkilere dair her şeyin tüm şeffaflığıyla ele alındığı bu gösteriden sonra düşünceli bir gün sizi bekliyor olabilir, biz önden uyarımızı yapalım!

 

Paskayla’ya Özel Çikolata Workshop’una Hazır mısınız?

Elite World İstanbul

Şehrin kalbinin attığı Taksim’de yer alan Elite World İstanbul Taksim, Paskalya’ya özel Çikolata Workshop’u ile gününüze lezzet katmaya hazırlanıyor. 16 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek Çikolata Workshop’unda; çikolata eritme, temperleme, kalıp şekillendirme, süsleme tekniklerini deneyimleyebileceğiniz ve enfes Coffee Break ikramlarını tadabileceğiniz keyifli bir etkinlik sizi bekliyor.

10 veya 12 katılımcıdan oluşacak etkinliğin ücreti ise 350 TL olacak. Workshop hakkında detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0537 745 00 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Minik Şefler Elite World İstanbul Taksim’de

Elite World İstanbul Taksim, minik şef adaylarının çok seveceği bir etkinlik sunuyor: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Pizza Workshop’u.

Geleceğin minik şeflerini eğlenmeye, eğlenirken öğrenmeye davet eden bu atölye çocuklarınız için keyifli bir hafta sonu etkinliği olabilir. 23 Nisan Cumartesi günü yapılacak etkinlikte miniklere; pizza hamurunun yapımı, mayalama ve açılması, domates sosu yapımı ve hamur üzerine yayma tekniği, peynir rendeleme ve pizza hamuru üzerine yayma, pizza pişirme tekniğine dair eğitim verilecek.

10 veya 12 katılımcıdan oluşacak etkinliğin ücreti ise 240 TL olacak. Workshop hakkında detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0212 313 83 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.