BLOG

BLOG

İSTANBUL KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ: MART 2022


Bize ilham veren, içimizde merak ve heyecan uyandıran sanat dalları; büyüleyici eserleriyle adeta kalbimize dokunuyor. İstanbul ise sanatın kalbinin en güçlü attığı şehirlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. İstanbul'da Mart ayında katılabileceğiniz birbirinden eğlenceli kültür ve sanat etkinliklerini sizin için derledik. Çocuklar, gençler ve yetişkinler için yaklaşan workshoplar, eğitimler, gösteriler, konserler, kısacası İstanbul’da keyifle zaman geçirebileceğiniz tüm etkinlikler; Mart 2022 rehberimizde.

 

Ev Yapımı Kokteyl İsteyenler El Kaldırsın!

Ev Yapımı Kokteyl İsteyenler El Kaldırsın

İstanbul’da en kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz ve eğitimlerle yapımlarını öğrenebileceğiniz bir yer olduğunu biliyor musunuz? İtalyan mutfağı sevenlerin buluşma noktası Eataly Mutfak Atölyesi, bu sefer birbirinden leziz kokteyllerin yapımı için kolları sıvıyor. Basit malzemelerle güzel tatlar yakalamak isteyenler için düzenlenen Cocktail Workshop, sizin için güzel bir iş çıkışı aktivitesi olabilir. 1 Mart Salı saat 19.00'da başlayacak ve toplamda 3 saat sürecek bu etkinliği kaçırmayın deriz.

 

Frida ve Diego’nun Aşkını Dinlemeye Ne Dersiniz?

Frida ve Diego’nun Aşkını Dinlemeye Ne Dersiniz

Fotoğraflar, etkileyici bir müzik ve "Frida Müzesi" sanal gezisi eşliğinde Frida’nın aşkını dinlemeye ne dersiniz? Dünyaca ünlü Meksikalı ressam Frida Kahlo ve biricik aşkı Diego, tarih sayfalarına "20. Yüzyılın Romeo ve Juliet’i" olarak geçti bile. "İlk aşk kedi gibi sessizce yanaştı. Onun gelişini ne gördüm ne duydum." diyen Kahlo’nun duygusal, dokunaklı, sahici ve etkileyici hikâyesini; Sanat Tarihçisi Atilla Tuna'nın akıcı anlatımıyla dinlediğinizde çok seveceksiniz. 2 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da çevrim içi platformda gerçekleşecek bu etkinliği kaçırmayın.

 

Kaliteli ve Dingin Bir Akşam Arayanlara

Kaliteli ve Dingin Bir Akşam Arayanlara

"Alev alev yandığım doğru." diyen Feridun Düzağaç’la hem melankolinin hem romantizmin doruklarına ulaşacak, "Beyoğlu’nda Bir Tramvay" sayesinde Hüsnü Arıkan ile dinginliğin ülkesine yola çıkacaksınız. %100 Akustik serisine en çok yakışan konserlerden biri, İstanbullu müzikseverler ile buluşuyor. Hem ruhunuza hem kulağınıza hitap edecek bu ikiliyi kaçırmayın deriz! Konser, 4 Mart Cuma günü saat 19.00'da KüçükÇiftlik Park'ta.

 

Epik Bir Senfoni Keyfi mi? Evet!

Hayko Cepkin (4 Mart)

Elite World Hotels’in olarak resmî konaklama sponsoru olduğu Turkcell Platinum İstanbul Night Flight konserleri kapsamında, büyüleyici bir konser sizi bekliyor.

"Sıradan etkinliklerden sıkıldım, daha sofistike bir akşam arıyorum." diyorsanız 4 Mart için Volkswagen Arena'da gerçekleşecek An Epic Symphony & Hayko Cepkin konserine bilet almayı unutmayın. Events Across Turkey'in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi "An Epic Symphony" 2022 yılında da sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

 

Rafadan Tayfa ile Türkiye Turu

Bir hafta sonu çocuğunuzla Rafadan Tayfa ile buluşmaya ne dersiniz? Çocukların çok sevdiği Rafadan Tayfa İstanbul'a geliyor, hem de güzeller güzeli ülkemizi anlatmak için! "Eğer ülkemizi daha önce hiç görmemiş birine anlatmak isteseniz ne yapardınız?" sorusuna cevap arayan Tayfa’nın keyifli macerasına ortak olmak isteyenler, biletleri tükenmeden almayı ihmal etmesin. 5 Mart Cumartesi günü Torium Sahne'de gerçekleşecek etkinliğin 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki farklı seansı var. Unutmadan müzikal sonrasında sizi çeşitli sürprizlerin beklediğini de ekleyelim.

 

"İki Gözümün Çiçeği" İstanbul'a Geliyor

11 Mart Cuma günü Hayal Kahvesi'nde alternatif müziğin sevilen isimlerinden Manuş Baba ile haftanın yorgunluğunu atmaya ne dersiniz? Canlı performansına ve sahnedeki enerjisine hayran kalacağınız Manuş Baba ile keyifli bir cuma gecesi geçirmek istiyorsanız biletinizi şimdiden ayırın.

 

Pilli Bebek'le "Olsun"

1993'te Ankara'da kurulan Pilli Bebek, Türkiye’nin farklı şehirlerinde dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Hem melodilerinde hem sözlerinde kendinizden bir parça bulacağınız bu konseri melankolik rock severlere şiddetle tavsiye ediyoruz. Pilli Bebek, 18 Mart Cuma günü saat 21.00'de KadıköySahne'de...

 

Evgeny Grinko ile Unutulmaz Bir Akşama Kim Hayır Der?

Piyanonun başına geçtiğinde büyüleyici performanslara imza atan Rus müzisyen Evgeny Grinko, Mart ayında Türkiye’de! Her melodisinde farklı dünyalara yolculuğa çıkacağınız bu büyülü konser için şimdiden yerinizi alın deriz. 22 Mart Salı günü saat 21.00'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde ruhunuz müziğin büyüsüyle dolacak!