BLOG

BLOG

EW CARE (COVİD-19 ANTİ RİSK EKİBİ)


Elite World Hotels’in alanlarında uzman yönetici kadroları ile bağımsız hijyen ve sağlık profesyonellerinden oluşan EW CARE Elite World Hotels Grubuna bağlı tesislerde sağlık ve hijyen standartlarının en üst seviyede gerçekleştirilebilmesi için çalışmaktadır.

EW CARE; DSÖ, TC Sağlık Bakanlığı, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve ilgili tüm resmi kurumların yönlendirme ve taleplerine uygun olarak tesislerimizin en sağlıklı biçimde işleyebilmesi için olabilecek her alana özel yönetmelikler hazırlamaktadır. Elite World Hotels tesisleri içerisinde yapılan her türlü sosyal mesafe, dezenfektasyon ve hijyen uygulaması EW CARE tarafından hazırlanan yönetmeliklere uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

Aynı şekilde Elite World Hotels çalışanlarının eğitimleri, günlük çalışma rutinleri ve iç çalışma sistemlerinde yapılacak revizyonlar EW CARE tarafından hazırlanan yönetmeliklerle belirlenmektedir.

EW CARE tesislerimiz içindeki tüm birimlerin, sistemlerin ve iç işleyişin hazırladığı yönetmeliklere uygun olup olmadığını denetlemekte, sorunsuz bir şekilde işlediğini garanti etmekte ve gerekiyorsa yönetmelikleri değişen şartlara göre düzenlemektedir.

EW CARE’in en büyük ve en önemli önceliği hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığıdır.

Bu yüzden; Elite World Hotels bünyesinde hijyen ve sağlık kurallarına uygunluğun garantisi EW CARE’dir. EW CARE logosu gördüğünüz her noktada hijyen standartlarının sağlandığına güvenebilirsiniz.

OTELLERİMİZDE ALDIĞIMIZ COVID-19 ÖNLEMLERİ