BLOG

BLOG

EN ÖZEL VE TREND DÜĞÜN HEDİYELİK FİKİRLERİ


Hayatınızın en önemli gününe şahitlik eden sevdiklerinize duyduğunuz minneti, düğün hediyelikleri ile gösterebilirsiniz. Düğün hediyelikleri, davetlilerinize teşekkür etmenizi sağlarken önemli mesajlar da taşıyabilir. Kişiye özel tasarlanan düğün hediyelikleri ile unutulmaz bir hediye verebilir, yaratıcı seçimlerle konuklarınızı gülümsetebilirsiniz. İşte düğününde fark yaratmak isteyenlerin tercihi en özel ve en trend düğün hediyelik fikirleri:

 

Düğün Hediyelikleri Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Düğün Hediyelikleri Seçerken Nelere Dikkat Etmeli

Düğün hediyenizi, en mutlu gününüzü yansıtan bir hatırlatıcıya dönüştürmek için birçok yaratıcı seçenek mevcut. Düğün hediyeliklerini seçerken mutlaka bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız. Davetli listenizin sayısına göre seçeceğiniz hediyelerin niteliği değişkenlik gösterir. Butik davetlerde kişiye özel hediyeler seçmek mümkünken kalabalık davetler için bütçe dostu seçimler yapmak isteyebilirsiniz.

Düğün hediyeliklerini seçerken hediyelerinizin düğün konsepti ile uyumlu olmasına da dikkat etmeniz gerekir. Kış düğünleri ile kır düğünleri arasındaki konsept farkı, hediye seçimlerinize de yansır. Ayrıca düğün hediyeliklerinin pratik ve anlamlı hediyeler olmasına da dikkat etmeniz gerekli. Davetlilerinizin evlerine yüzlerinde gülümseme ile dönmesini sağlayan bu hediyelikler, aynı zamanda çift olarak tarzınızı da yansıtır.

 

Her Konsepte Uygun Hediyelikler

Her Konsepte Uygun Hediyelikler

Düğün planlaması detaylarında boğulan çiftlerin imdadına modası asla geçmeyen bu hediyelikler yetişiyor. Her düğün konseptine uyarlanabilen bu hediyelikler ile günü kurtarmanız mümkün.

Magnetler: Modası asla geçmeyen düğün hediyeliklerinin başında magnetler yer alıyor. Doğal taş üzerine tercih ettiğiniz mesaj ile basılabilen magnetlerden çerçeve magnetlere kadar uzanan geniş seçenekler arasından bir seçim yapmanız mümkün.

Potpori ve lavanta keseleri: Davetlilerinizin uzun yıllar boyunca saklamaktan hoşnut olacağı bu hediyelikleri, düğün konseptinize kolaylıkla uyarlayabilirsiniz. Özellikle kış düğünleri için ıhlamur keselerini tercih edebilir, yaz aylarında tercihiniz potporiden yana kullanabilirsiniz.

Açacaklar: Sınırsız tasarım imkanıyla şişe açacakları en çok tercih edilen hediyelikler arasında yer alıyor. Aşkınızı simgeleyen kalp şeklindeki açacaklardan epoksi tasarımlara kadar birçok işlevsel seçenek arasından size en uygun olanını seçebilirsiniz.

Kokulu mumlar: Davetlilerinizin her gün keyfini çıkarabilecekleri bir hediye ile evlerine dönmelerini istiyorsanız, tercihinizi kokulu mumlardan yana kullanabilirsiniz. Klasik bir tarz için kütük mumları seçebilir, daha sofistike bir seçim olarak jel mumları tercih edebilirsiniz.

Anahtarlıklar: Son yıllarda trend olan makrome tasarımlı anahtarlılar ile şans sembolü beyaz tüy içeren anahtarlık tasarımları arasından tarzınıza en uygun olan modeli seçebilirsiniz.

Kokulu taş hediyelikler: "Basit güzeldir." fikrinin adeta bir karşılığı olan kokulu taşlar, kutulu ya da jüt aranjman şeklinde hazırlanabiliyor. Davetlilerinizin en sevdiği dekorasyon objesi olmaya aday bu taşlar, aynı zamanda bütçe dostu.

 

Fark Yaratan Zamansız Hediyelikler

Aromatik bitki çayları içeren tüpler

Seçimleriyle iddialı çiftler, düğün hediyeliklerinde de çıtayı yukarı taşımayı başarıyor. Badem şekeriyle özdeşleşen klasik seçimler yerine, yaratıcılığını göstermek isteyen çiftlerin seçimi olan bu hediyelikler göz kamaştırıyor.

Aromatik bitki çayları içeren tüpler: Davetlilerinizin sağlığını önemsediğinizi gösteren bu hediyelikler en çok kış düğünlerine yakışıyor. Melisa çayı, kış çayı gibi seçeneklerle oluşturulan bu tüpler, oldukça samimi bir mesaj içeriyor: Kendinize iyi bakın.

Kristal kolonya şişeleri: Kalıcı bir hediye vermek isteyen çiftler, tercihlerini kolonya şişelerinden yana kullanabiliyor. Özellikle zarif tasarımıyla kristal şişeler, düğün davetinizin ihtişamını yansıtabilir.

Gümüş el aynaları: Tıpkı kristal şişeler gibi gümüş el aynaları da, düğününüze katılan konuklarınız için üst düzey bir hediye seçeneği sunuyor. Canlı çiçekler ve kurdelelerle süslenen bu hediyelikler, zarif kutularla sunuluyor.

 

Modern ve Stil Sahibi Hediyelikler

Modern ve Stil Sahibi Hediyelikler

Ailelerin ve toplumun klasik beklentileri yerine dünya görüşlerini yansıtmayı seçen genç çiftler, hediyelik seçimlerinde daha özgür davranabiliyor.

Rahat ayaklar için parmak arası terlikler: Özellikle plaj temalı düğünler için kişisel mesajlar içeren terlik hediyeleri son dönemde oldukça revaçta. Düğün sonrası arkadaşları ile gönlünce eğlenmek isteyen çiftler, davetlilerini yüksek topuklar ve dar ayakkabılardan kurtarmak için bu modern hediyeyi tercih ediyor.

Baş ağrısı kiti: Partilemeyi seven çiftler, akşamdan kalmanın olumsuzluklarını bertaraf edecek bir "Hangover Kit" tercihi ile davetlilerin gönlünü kazanabilir.

Zeytinyağı ve şampanya şişeleri: Özellikle kır düğünlerinde doğanın eşsiz hediyesi zeytinyağını, özel küçük şişelerde davetlilerinizle paylaşmanız mümkün. Aynı şekilde her birinin üzerinde farklı notlar bulunan minik şampanya şişeleri hediyelikleri ile farkınızı ortaya koymanız mümkün.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Stressiz Düğün İçin 15 Öneri

Gelin Adayları için Hayat Kurtaran Öneriler

Evlilik Öncesi Sendromu Nedir?

Düğün Stresiyle Başa Çıkmanın 8 Yolu

Gelinlik Alışverişine Çıkarken Nelere Dikkat Etmelisin? Kiminle Gitmeli?