BLOG

BLOG

AĞUSTOS AYINDA EVLENECEKLERE ÖZEL TREND GELİNLİK VE DAMATLIK MODELLERİ


Dünya genelinde çok üzücü bir seneyi geride bıraktık. Covid-19 salgını yüzünden binlerce can kaybettik ve bu hastalığın etkilerini minimuma indirebilmek adına hepimiz bir süre evlere kapandık. Neyse ki son zamanlarda aşılamanın yaygınlaşmasıyla birlikte hayat biraz daha normale dönüyor. Her ne kadar hem ülkemizde hem de dünyanın diğer bölümlerinde Covid-19'un etkileri bütünüyle silinmese de uzmanlar, aşılamanın iyice yaygınlaşması ile birlikte her şeyin daha güzel olacağına inandıklarını vurguluyorlar.

Normalleşme ile birlikte düğün organizasyonları da tekrar canlanmaya başladı. Hem düğün mekanları hem de gelin-damat adayları ve aileler büyük bir heyecanla düğün telaşı içerisine girdiler. Bu tatlı telaşın en önemli parçalarından biri de şüphesiz ki gelinlik ve damatlık seçimi. Eğer siz de yaz sıcağının iyiden iyiye kendini hissettirdiği Ağustos ayında nasıl bir gelinlik ve damatlık seçeceğiniz konusunda kararsızsanız işte işinizi kolaylaştıracak tavsiyeler:

 

Ağustos Ayına Özel Trend Gelinlik Modelleri

1. Straplez Gelinlik Modelleri

straplez gelinlik

2021 yazının en trend gelinlik modellerinden biri straplez tasarımlar. Straplez modeller hem omuzlardaki ekstra yükü alıyor hem de sıcak havalarda çok daha ferah bir deneyim vadediyor. Siz de straplez gelinlik modeli tercih ederseniz görseldeki gibi katlı bir tasarım veya tüllerle süslenmiş eğlenceli bir gelinlik ile en özel gününüzü taçlandırabilirsiniz.

 

2. Dantel Detaylı Gelinlik Modelleri

Dantel Detaylı Gelinlik Modelleri

Özellikle sırt, kol ve göğüs bölgesi transparan dantel detaylarla süslü olan gelinlik modelleri bu yaz da çok revaçta. Elbette gelinliğin alt kısımlarında da dantel işlemeler hakim olabilir fakat hem yaz sıcağında daha ince bir kumaşın teninizi sarmasını istiyorsanız kolları, sırtı ve göğüs bölgesini transparan dantel ile süsleyen bir model tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem teninizin büyülü güzelliğini düğün boyunca gözler önüne sererek bir yıldız gibi parlayabilirsiniz hem de yaz sezonunda çok daha ferah bir düğün deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

3. Kabarık Gelinlik Modelleri

Kabarık Gelinlik Modelleri

Her senenin trend modelleri arasında yer alan kabarık gelinlikler, bu yaz da çok tercih edilen parçaların başında geliyor. Özellikle üst tarafta straplez tasarımın oluşturduğu şıklık ile alt tarafta aşağı doğru indikçe daha da genişleyen kabarık tül detayları muhteşem bir uyum oluşturuyor. Siz de göğüs altı ile kabarık tül detayı arasında kalan bölge için hafif transparan detaylarla süslenmiş bir kumaş tercih ederek çok daha şık bir tarza sahip olabilirsiniz.

 

Ağustos Ayına Özel Damatlık Modelleri

1. Açık Renklerin Hakim Olduğu Damatlık Modelleri

Açık Renklerin Hakim Olduğu Damatlık Modelleri

Ağustos sıcağında koyu renkleri tercih etmek çok doğru olmayabilir. Özellikle bir de düğün öğle saatlerinde başlayacaksa ve açık alanda yapılacaksa... O yüzden beyaz ve krem renklerin hakim olduğu damatlık modellerine yönelebilirsiniz. Beyaz bir gömleğin altına krem pantolon, üstüne de pantolonla uyumlu bir ceket atarak şıklığınızla bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Hatta kahverengi tonlarında bir kemer bu kombini çok daha güzel gösterecektir. Görseldeki gibi yakanıza bir de şık bir çiçek takarsanız mükemmel olur.

 

2. Yelekli Damatlık Modelleri

Yelekli Damatlık Modelleri

Renk seçimi olarak bu damatlık modeli de bir üstteki modele çok benziyor. Krem ve beyaz tonların hakim olduğu modelde ceket yerine yelek tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında ceket giymek istemiyorsanız şık bir yelek muhteşem bir tercih olacaktır. Hatta turuncunun hakim olduğu parçalı bir kravat ile damatlığa harika bir dokunuş yapabilirsiniz. Ayakkabınızı da krem ve beyaz tonlarıyla uyumlu bir renkte seçmeyi unutmayın. Eğer kahve tonlarında bir kemer tercih edecekseniz ayakkabınızı da bu tonlarda seçerek kombininizi daha uyumlu hale getirebilirsiniz.

 

3. Askılı Damatlık Modelleri

Askılı Damatlık Modelleri

Yaz aylarına çok yakışacak bir başka model ile karşınızdayız. Hem çok modern bir görüntü hem de büyük bir konfor ve şıklık sunan bu modelle harika bir düğün kombinine imza atabilirsiniz. Kapri formunda krem rengi bir pantolon ve yeşil-mavi tonlarına çalan slim fit bir gömlekle muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz. Kombininize bir de papyon ve askı dahil ettiğinizde çok daha şık bir duruşa sahip olacaksınız. Bacaklarınız ve bilekleriniz açıkta kalacağı için babet çorabı giymeyi deneyebilirsiniz.

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: