BLOG

BLOG

RAMAZAN AYI ELITE WORLD HOTELS’TE ŞENLENİYOR


hurma

Sıcacık pidelerin fırın vitrinlerinde yerini aldığı, kalabalık ve şen şakrak sofraların kurulduğu, lezzetli yemeklerin daha leziz bir hal aldığı Ramazan ayı geliyor!

On bir ayın demini almasıyla her yıl tazelenerek çalar kapımızı bu huzur dolu ay. Sofralar şenlenir, kalabalık buluşmalar coşkuyla organize edilir, en leziz yemeklerin kıymeti daha bir artar ve “Nerede o eski Ramazanlar!” serzenişini en tatlı haliyle sık sık duyarız.

pide

Tadına varılması gereken, özel bir dönemdir Ramazan. Sıcacık pide kuyruğundaki sabırsız bekleyiştir, tazecik susamların kokusudur, minarelerdeki ışıltılı mahyalardır, uykulu gözlerle sahura kalkıp çayını yudumlarken canlanmaktır, akşama doğru mutfaktan gelen mis gibi kokulardır, sıcacık bir ortaklık duygusudur; hep birlikteliktir, paylaşmaktır, iyi dileklerdir… Arkasından gelen bayramla birlikte sımsıkı sarılmaktır; bazense eski günlerdir, anımsamaktır.

baklava

Değişen zamanla birlikte unutulmasa da yüzeyselleşen değerlerimizi canlı tutmak istediğimiz gibi, Ramazan ayını da o eski duygusuyla yaşatmak isteriz çoğumuz. İşte Elite World Hotels, bu özel ayda sizlere tüm samimiyetiyle kapılarını açıyor.

Türk ve Osmanlı Mutfağının Benzersiz Lezzetleri Elite World Hotels’te Sizleri Bekliyor!

Ramazan gelenekleri Elite World Hotels’te yaşatılıyor! Elite World Hotels’in şık ziyafet salonlarında; ödüllü şeflerin ve deneyimli ekiplerinin hazırladığı, Ramazan ayına özel zengin menü seçenekleri ile kalabalık iftar sofralarının tadına varacaksınız.

Elite World Hotels bünyesinde yer alan Elite World İstanbul, Elite World Europe, Elite World Prestige, Elite World Business ve Elite World Van Hotel; sizlere Ramazan ayının coşkusunu ve huzurunu bir arada yaşayacağınız bir iftar programı sunuyor. Türk ve Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerinin yer aldığı lezzetli iftar menülerinin yanı sıra; tasavvuf müziği eşliğinde sevdiklerinizle birlikte kalabalık iftar sofralarının unutulmaz keyfini yaşayabilirsiniz.

İşte, Elite World Hotels’in 59 TL’den başlayan fiyatlarla sizlere sunduğu Ramazan programları…

 

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’de iftar menüsü; zengin iftariye tabağı, çorba, ana yemek, ara sıcaklar, Ramazan pidesi; tatlı, çay, filtre kahve ve limitsiz meşrubattan oluşuyor. Alternatiflerden oluşan menülerde ana yemekler içerisinde; piliç ızgara, piliç sarma, hünkâr beğendi, istim antrikot, kuzu sarma bulunuyor. İftar programının fiyatı, 80 TL’den başlıyor.

Detaylı bilgi için, 0212 404 0505 numaralı telefon üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Elite World İstanbul Florya

Elite World Florya’da iftar menüsü; zengin iftariye çeşitleri, çorba, ana yemek, ara sıcaklar, Ramazan pidesi; tatlı, çay, filtre kahve ve limitsiz meşrubattan oluşuyor. Alternatiflerden oluşan menülerde ana yemekler içerisinde; piliç topkapı, fırında dana rosto, hünkâr beğendi, kuzu tandır bulunuyor. İftar programının fiyatı, 75 TL’den başlıyor.

Detaylı bilgi için, 0212 411 4646 numaralı telefon üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Elite World Van 

Elite World Van’da iftar menüsü; zengin iftariye çeşitleri, çorba, ana yemek, ara sıcaklar, Ramazan pidesi ve tatlıdan oluşuyor. Alternatiflerden oluşan menülerde ana yemekler içerisinde; taze kekikli çoban kavurma, piliç topkapı, hünkâr beğendi, kuzu tandır, dana biftek bulunuyor. İftar programının fiyatı, 70 TL’den başlıyor.

Detaylı bilgi için, 0432 484 1111 numaralı telefon üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Elite World İstanbul Taksim

Elite World İstanbul Taksim’de iftar menüsü; zengin iftariye çeşitleri, çorba, ana yemek, ara sıcaklar, Ramazan pidesi, saray şerbeti, el yapımı ayran, çay, kahve ve meşrubattan oluşuyor. Alternatiflerden oluşan menülerde ana yemekler içerisinde; piliç sarma, hünkâr beğendi, çoban kavurma, kuzu tandır bulunuyor. İftar programının fiyatı, 69 TL’den başlıyor.

Detaylı bilgi için, 0212 313 8383 numaralı telefon üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Elite World Comfy İstanbul Taksim 

Elite World Comfy İstanbul Taksim’de iftar menüsü; zengin iftariye çeşitleri, çorba, ana yemek, ara sıcaklar, Ramazan pidesi, saray şerbeti, el yapımı ayran, çay, kahve ve meşrubattan oluşuyor. Alternatiflerden oluşan menülerde ana yemekler içerisinde; piliç sarma, hünkâr beğendi, çoban kavurma, kuzu tandır bulunuyor. İftar programının fiyatı, 59 TL’den başlıyor.

Detaylı bilgi için, 0212 297 1313 numaralı telefon üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Elite World Hotels & Resorts ailesi olarak siz değerli misafirlerimizi otelimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Hep birlikte, huzur dolu bir Ramazan ayı dileriz…