BLOG

BLOG

İstanbul'da Düğün Yapacaklar İçin Masalsı Seçenek: ELITEWORLD Grand İstanbul Basın Ekspres


Yıllar sonra dahi hatırlanan, anımsattıklarıyla yüzlerde tebessüm yayılmasını sağlayan düğünleri unutulmaz hâle getiren unsurların başında düğün mekânı geliyor. Bu nedenle mekân seçimi yaparken birtakım detayları atlamadan karar vermek gerekiyor. 

Davetli sayısına yanıt verebilecek kapasite, hizmet anlayışı, ferah ve şık bir tasarım, menü çeşitliliği ve ulaşım olanakları gibi faktörler düğün mekânı seçerken dikkat etmeniz gereken önemli noktalar arasında bulunur. Tüm bunları bulabileceğiniz ve unutulmaz düğününüzün mimarı olacak Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres'in sunduklarına yakından bakalım. 

 

Zahmetsizce Ulaşabileceğiniz Lokasyon 

Ulaşım olanakları ve konum, düğün mekânı seçerken belki de en çok dikkat etmeniz gereken detaylardan ilki! Erişimi kolay bir konum, fotoğraf çekiminden kuaföre kadar düğün günü yapacağınız tüm işlerin kusursuz bir şekilde devam edebilmesinde büyük rol oynuyor. 

Düğün mekânı seçiminde konumun önemi sadece sizin ulaşım kaygılarınızdan ibaret değil. Düğüne katılacak misafirlerinizin rahatlıkla ulaşım sağlayabilmesi için de bir hayli önemli. Böylelikle en güzel gününüzün sevdikleriniz için bir tür zorluğa dönüşmesine engel olabilirsiniz. Şehrin en çok kullanılan ve birçok yola bağlantısı bulunan Basın Ekspres yolunda konumlanan Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, lokasyonun avantajını sizlere hissettirecek türden bir mekân olmasıyla dikkat çekiyor. 

 

Konforunuzu Önemseyen Hizmetler 

Düğün gününüzü daha iyi hâle getirecek pek çok hizmet Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres'in profesyonel ekibi tarafından sizlere sunuluyor. Düğün öncesinde aileler için verilen iki adet hazırlık odası, gelin ve damada özel asistan gibi hizmetler düğününüzü kusursuz bir seviyeye taşımanıza aracılık ediyor. Ayrıca hoş geldiniz kokteyli de misafirlerinizin törene keyifli bir başlangıç yapmasına fırsat veriyor. 

Misafirleriniz için tercih ettiğiniz ikramlıkların ve yemeğin yanı sıra ödüllü şefler tarafından hazırlanan düğün pastası ve şampanya ikramı, önceden zevkinize uygun hazırlanan masalardaki yerini alarak size ve misafirlerinize bir lezzet şöleni yaşatıyor.

 

Ferah ve Şık Bir Mekân Tasarımı

Düğünün yapılacağı yerin yeterli büyüklüğe sahip olması elbette son derece önemli. Ancak kapasite yeterli olsa bile mekânın ferah bir şekilde düzenlenmiş olmasını da göz ardı etmemelisiniz. Üstelik bu ferahlık şık bir tasarım anlayışıyla perçinleniyorsa hayalinizdeki düğünün temelini atıyorsunuz demektir.

Bünyesinde açık ve kapalı olmak üzere farklı alanlar bulundurarak alternatifler vadeden Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres; yüksek tavanlı, kolonsuz ve gün ışığı alan mekanları veya havuz başı düğün seremonileri ile arzu ettiğiniz düğünü yapabilmenize olanak sunuyor. Göze hitap eden ve şık konseptiyle ambiyansını tamamlayan mekan seçenekleri, sizin için son derece özel olan bu günü unutulmaz bir anıya dönüştürüyor. Değişen kapasitelere sahip salonlar dilediğiniz kadar misafir ağırlayabilmenize olanak tanıyor. 

 

Düğün Sonrasını da Planlıyor!

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres farkıyla hayalinizdeki düğüne kavuşabileceğiniz gibi düğün sonrasında da desteğini sunmaya devam ediyor. Gün sonunda sizin için özel olarak hazırlanan balayı odasında dinlenirken misafirlerinizin de özel fiyatlardan yararlanarak otelde konaklamasını sağlayabilirsiniz. 

Seçimleriniz doğrultusunda Elite World Grand Sapanca’da veya Her Şey Dahil konseptli Elite World Marmaris’te iki gece balayı konaklaması yapabilirsiniZ.

Siz de Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres çatısı altında unutamayacağınız bir düğün yapmak isterseniz daha bilgi almak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: