BLOG

BLOG

Elite World Comfy Markasının İlk Franchise Oteli Elite World Comfy Samsun Atakum’un Basına Yansımaları


Misafirlerine konforu ve kaliteyi en yüksek seviyede sunmayı amaçlayarak yola çıkan Elite World Hotels & Resorts; uluslararası standartlardan ödün vermeden Türk misafirperverliğini kusursuz hizmet kalitesiyle yansıtan, önemli bir otel zinciri. Elite World Hotels & Resorts'ta sadece yüksek konfor sunan konaklama hizmeti verme amacıyla değil; iş, turizm ve eğlence odaklı ziyaretlere de alan açan bir hizmet anlayışı ile hareket ediliyor. Bu noktada yaklaşık 50 yıldır misafirlerin ihtiyaçlarına ve taleplerine eksiksiz şekilde cevap verebilme gayesiyle farklı lokasyonlarda ve segmentlerde Elite World Hotels & Resorts portföyü kuruldu. 

İstanbul, Marmaris, Sapanca ve Van gibi lokasyonlarda hizmet veren Elite World Hotels & Resorts; eşsiz gün batımlarına ve manzaralara ev sahipliği yapan Samsun’un kalbi Atakum’da ilk franchise otelini açmak üzere hazırlıklara başladı. Uluslararası turizm trendlerine göre ve çağdaş mimariden ilham alınarak tasarlanan Elite World Comfy Samsun Atakum, misafirlerine eşsiz bir konfor anlayışıyla hizmet sunmayı amaçlıyor.

Turizm değerlerini, yatırımcılığı ve girişimciliği ön plana çıkararak kaliteli işletmelere alan açmayı sağlayacak bu ilk franchise anlaşmasıyla Türkiye’deki turizm ve otelcilik anlayışına önemli ölçüde katkı sağlanması planlanıyor. Samsun’un en canlı ve eğlenceli sosyal destinasyonu Atakum’da hayata geçirilen franchise ile hem yerli hem yabancı misafirlere eşsiz bir deneyim sunabilmek üzere hazırlıklar yapılıyor.

 

Basında Elite World Comfy Samsun Atakum

Otelin açılışına yönelik hazırlıklar sürerken yazılı ve online basında Elite World Comfy Samsun Atakum’la ilgili pek çok köşe yazısına yer veriliyor. Türkiye'yi ilk kez abonelik sistemiyle tanıştıran gazete olan Türkiye’nin İş Dünyası kategorisi yazarı Celal Toprak, köşe yazısında “Projenin mimarı Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu; bunun bir başlangıç olduğunu, yedi bölgede otel açmaya devam edeceklerini söylüyordu.” şeklinde kaleme aldığı aktarımıyla Türkiye’de yeni franchise anlaşmalarının yapılacağının haberini verdi.

Emel Elik Bezaroğlu; dünyadan ve Türkiye’den güncel ekonomi, spor, seyahat, siyaset, teknoloji ve magazin haberleri veren Yeni Birlik gazetesinde yayımlanan haberdeki “7 bölgemizde ve yurt dışında yatırımcılarla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Elite World markası olarak uluslararası otel zinciri olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz.” cümleleriyle yeni franchise çalışmalarının ve görüşmelerinin sürdüğünü dile getirdi. Siyaset ve ekonomi alanında güncel haberlere yer veren Dünya gazetesinde de çalışmaların süratle devam ettiğini dile getiren Bezaroğlu, yeni büyüme stratejileri ile inanç içinde çalıştıklarını belirtti.

Online yansımalar arasında inşaat sektörünün habercisi İnşaat Yatırım, gastronomi alanında önemli hizmetler sunan Foodinlife, seyahat, konaklama ve turizm endüstrisindeki güncel bilgi ve haberlere yer veren Turizmaktuel, tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi Tourism Today var. Bu yayın organlarında Elite World Comfy Samsun Atakum hakkında bilgi veren Elite World Hotels & Resorts COO’su Orkun Petekçi: “Samsun’daki ilk Elite World Comfy otelimiz, Elite World markasının tüm değerlerini yansıtacak. Şehrin eğlence merkezinde yer alan Elite World Comfy Samsun Atakum’un şehirde ve hatta bölgede konaklama kalitesinde ve sosyal hayatta fark yaratacağına inanıyoruz.” sözleriyle girişimlerinin başta Samsun’a ve bölgeye önemli değerler katacağını vurguladı. 

Otelin yatırımcılarından Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı, turizm sektörünün güncel haberlerini ve raporlarını paylaşan Turizm Güncel ve sektörün ilk online platformu Turizm Gazetesi isimli online basın kuruluşlarında: “Elite World markasıyla beraber çalışacak olmak, önemli bir adım ve bu güzel iş birliğinin başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Samsun’da hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. Misafirlerimize Elite World kalitesini sunmak için heyecanla çalışacağız.” ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi. Ekonominin nabzını tutan Nasıl Bir Ekonomi, “Elite World’ün ilk franchise oteli Samsun’da.” başlığıyla otelin önemini ve açılışını duyurdu.