BLOG

BLOG

HEMEN ŞİMDİ SPORA BAŞLATACAK ÖNERİLER


Yapacaklarımızı ertelerken geçip gidiyor hayat. Bunu bile bile ertelemeye devam ediyoruz. Oysaki hayat kısa ve yapacak iş çok! Sağlıklı yaşam için bir yerden başlamak gerekiyor. Başlangıç noktasını spor olarak belirleyenlere bazı tavsiyelerimiz olacak!

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın:  En İyi YouTube Egzersiz Kanalları

Spora sadece fit görünmek için değil, aynı zamanda sağlıklı yaşam için de vakit ayırın!

Fit

Yağsız, kas oranı yüksek ve dergi sayfalarından fırlamış gibi görünen bir fiziksel görünüş hepimizin hayali ancak duruma sadece bu açıdan bakmamak gerekiyor. Yağsız ve kas oranı yüksek biz fiziksel görünüşün de sağlıklı yaşamdan geçtiğini kabul edelim. Daha sağlıklı hissettiğiniz her gün, spor için ihtiyacınız olan motivasyona pozitif olarak katkı sağlayacak.

 

“Zamanı geçti” diye düşünmeyin!

Her pazartesi başlanan diyetlerin ve sadece yaza girerken yapılan egzersizlerin bize uzun vadeli bir katkı sağlamadığını artık biliyoruz. Yaz mevsiminin sonuna yaklaşıyor olabiliriz ancak sağlıklı yaşam için spora başlayacaksanız en doğru zaman tam da şimdi!

 

“Yapamam” demeyin, yapabilirsiniz!

“Sabah sabah spora mı gidilir?” veya “İş çıkışı zaten yorgun oluyorum” fikirlerini bir kenara bırakın. İhtiyacınız olan enerji içinizde bir yerlerde gizli! Size sadece ve sadece derinlere inip o enerjiyi bulmak kalıyor!

 

Size en uygun spor dalını seçin!

Basketbol

Yüzme, fitness, bisiklet, koşu, basketbol… Bu liste uzar gider! Peki size en uygun olanı hangisi? Ayırabileceğiniz zamanı, sahip olduğunuz veya edinebileceğiniz ekipmanı ve en çok hangi sporu yaparken mutlu olacağınızı bir düşünün. Doğru cevap bu soruların cevaplarında gizli.

 

Spora olan ilginizi artıracak küçük alışverişler yapın!

Belli olmaz, spora gitmeye çok üşendiğiniz bir gün ihtiyacınız olan tüm enerjiyi o yeni aldığınız taytı/şortu giyme fikrinde bulabilirsiniz.

 

Spor yapmak için doğru yeri seçin!

fit-life-spa

Elite World Hotels & Resorts bünyesinde bulunan Fit Life Spa & Health Center'lar zengin ekipmanları ve uzman ekibiyle size sağlıklı ve verimli bir spor deneyimi sunuyor. Bilgi almak için sitemizi ziyaret edin:

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı - Fit Life Spa & Health Center

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres - Fit Life Spa & Health Center

Elite World İstanbul Florya - Fit Life Spa & Health Center 

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: