BLOG

BLOG

YILBAŞI KUTLAMALARI İÇİN DÜNYANIN EN İYİ 8 NOKTASI


Bir yılın daha sona ermesine neredeyse sayılı günler kaldı. Eminiz siz de şu sıralar, 365 gün gibi uzun bir sürenin nasıl bu kadar hızlı geçtiğini sorguluyorsunuzdur... Bu yıl sizin için belki çok güzel, belki de bir an önce unutmak istediğiniz olaylarla geçmiştir. Her iki durumda da kısa bir süre sonra karşılayacağımız yeni yıla umutla bakmakla ve onu en iyi duygularla karşılamakta fayda var! Peki yeni bir yıl en iyi nasıl karşılanır? İşte bu soruya cevap niteliğinde, yılbaşı kutlamaları için tercih edebileceğiniz dünyanın en iyi 8 noktası!

 

1. New York, Amerika

New York

Her yıl milyonlarca insan, dünyanın bu önemli şehrini yeni yılı karşılamak için ziyaret ediyor. Çünkü New York'ta yılbaşı, gerek dünyaca ünlü isimlerin verdiği konserler gerekse sokak kutlamaları ile son derece keyifli geçiyor. Kim bilir, belki siz de bu kez yeni yıla New York'un ünlü "Yılbaşı Topu"nun düşüş anını izleyerek girersiniz! 

 

2. Sidney, Avustralya

Sidney

Yeni yılı Türkiye'den 9 saat önce karşılayan Sidney de yeni yılın coşkuyla karşılandığı ülkeler arasında yer alıyor. Bu büyüleyici şehirde, yılbaşı kutlamaları için 50'den fazla tekneden havai fişek atılıyor ve kentin simgesi olan Opera Binası, ışıl ışıl parlıyor!

 

3. Rio de Janeiro, Brezilya

Rio Karnavalı ve eğlence hayatı ile bilinen Rio de Janeiro, yılbaşında da bir hayli renkli sahnelere ev sahipliği yapıyor. Her yıl iki milyon insan tarafından yılbaşı kutlamaları için tercih edilen şehirde, deniz ve müzik eşliğinde plajlar şenleniyor ve havai fişekler gökyüzünü aydınlatıyor.

 

4. Paris, Fransa

Paris

Romantik tatillerin vazgeçilmezi olan Paris, yılbaşı kutlamaları konusunda da oldukça iddialı. Siz de farklı bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız Eyfel Kulesi'ndeki göz kamaştırıcı ışık gösterilerini izlemek, şarkılar ve danslarla yeni yıla girmek için Paris'i tercih edebilirsiniz.

 

5. Londra, İngiltere

Londra

Londra, yılbaşı kutlamalarının oldukça renkli geçtiği şehirler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yılbaşı gecesi, şehrin simgesi olan London Eye çevresinde nefes kesici ışık gösterileri yapılıyor. Kentte ayrıca son derece keyifli bir Yeni Yıl Yürüyüşü düzenleniyor.

 

6. Madrid, İspanya

On binlerce insan yılbaşı gecesi Madrid'de Puerto del Sol Meydanı'ndaki saatin önünde toplanıp 12 tane üzüm yiyor! Çünkü İspanyollar bu ritüelin kendilerine şans getireceğine inanıyor. Ayrıca Gran Via'da göz alıcı havai fişek gösterileri düzenleniyor ve son derece eğlenceli anlar yaşanıyor.

 

7. Berlin, Almanya

Avrupa'nın en büyük açıkhava yılbaşı partisinin düzenlendiği şehir olan Berlin'de her yıl bir milyona yakın insan buluşuyor ve yeni yılı coşkuyla kutluyor. Siz de farklı bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız Brandenburg Kapısı'nda gece boyu düzenlenecek eğlenceli konserleri izlemek için Berlin'i tercih edebilirsiniz. 

 

8. Amsterdam, Hollanda

Amsterdam da yeni yılı sokak partileriyle karşılayan şehirlerden bir tanesi. Şehirde neredeyse her sokakta bir partiye denk gelmeniz mümkün. Bunun yanı sıra Dam, Rembrandtplein, Nieuwmarkt gibi meydanlarda daha büyük kutlamalar organize ediliyor. Siz de yılbaşı gecesi havai fişek gösterilerini köprülerin üzerinden izlemek ve sabaha kadar eğlenmek için Amsterdam'ı tercih edebilirsiniz.

 

9. Mükemmel Bir Yılbaşı İçin: Elite World Hotels & Resorts Etkinlikleri

Yılbaşında hem yemekli hem müzikli organizasyonlar en sevilen etkinlikler arasında! "Ben yılbaşında evde hazırlık yapmak istemiyorum!" diyenlerdenseniz, yeni yıla Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'da girebilirsiniz. Ünlü sanatçı Altay'ın, şahane sahne performansıyla kulaklarınızın pasını sileceği gecede, zengin yılbaşı menüsüyle eşsiz bir ziyafet çekebilirsiniz. Ayrıca yeni yıl kokteyli, oryantal show, DJ performansı ve çok daha fazlası sizleri bekliyor!

Doğanın tadını çıkarmak isterseniz Elite World Grand Sapanca'da konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, yeni yıla Ayta Sözeri'nin keyifli sahne performansı ile girebilirsiniz. DJ partisi, gece çorbası, Bonfire’da sıcak şarap eşliğinde sucuk ekmek ve kokoreç ile çok daha fazlası sizinle! Üstelik Kids Club sayesinde yalnızca kendiniz için değil, çocuklarınız için de yılbaşı etkinlikleri bulabilirsiniz. 

Elite World Hotels & Resorts'un farklı yılbaşı organizasyonları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hemen 0264 415 11 11 numaralı hattı arayabilirsiniz!

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: