BLOG

BLOG

SEVGİLİLER GÜNÜNDE İSTANBUL'A YAKIN TERCİH EDEBİLECEĞİNİZ 8 TATİL LOKASYONU


Sevgililer gününe sayılı günler kala tatil planları yapılmaya başlandı bile! Bir yandan "Ne hediye alacağım" sorusu, diğer yandan "Acaba bu özel günü nerede kutlasak" sorusu sevenlerin aklını kurcalıyor, duruyor. Eminiz herkes Sevgililer Günü'nü sevdiği insanla baş başa kalabileceği, romantik ve huzurlu bir yerde geçirmek ister. Ancak ne yazık ki iş yaşamı ve diğer sorumluluklar, şehirden fazla uzaklaşmaya bir türlü izin vermez. Olsun, üzülmeyin. İstanbul'a yakın romantik lokasyonlarda siz de unutulmaz bir Sevgililer Günü organize edebilirsiniz. İşte bu özel gün için tercih edebileceğiniz İstanbul'a yakın 8 tatil lokasyonu!

 

1. Uludağ, Bursa

uludağ

Kış turizmi için en fazla tercih edilen lokasyonların başında gelen Uludağ, romantik bir Sevgililer Günü için de son derece ideal bir seçim olabilir. Bembeyaz kar manzarasına karşı şarabınızı yudumlayabileceğiniz, şömine başında hoş sohbetler edebileceğiniz bir ortamda bulunma fikri sizi de mutlu ediyorsa rotanızı Uludağ'a çevirebilirsiniz.

 

2. Abant Gölü, Bolu

Abant gölü

İstanbul'a yakınlığı sebebiyle hafta sonu kaçamaklarının bir numaralı adresi olan Bolu, doğanın içinde huzurlu zaman geçirmenizi sağlayabilir. Abant Gölü çevresinde doğa içerisinde son derece keyifli ve romantik konaklama seçenekleri bulunur. Siz de böyle bir seçim yaparak Sevgililer Günü'nüzü anlamlı kılabilirsiniz.

 

3. Ağva, Şile

Şile'ye bağlı bir köy olan Ağva, yemyeşil ormanı, masmavi denizi, iki nehir arasında kalmış sınırlarıyla son derece keyifli bir lokasyondur. Burada da Sevgililer Günü'nde Ağva'da şömine başında romantizm dolu dakikalar yaşayabileceğiniz pek çok konaklama seçeneği bulunmaktadır. Siz de böyle bir yerde konaklayabilir, balık tutabilir, nehirde gezinti yapabilir; dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz.

 

4. Kartepe, İzmit

Kartepe

Bembeyaz bir manzaraya karşı keyifli vakit geçirebileceğiniz bir diğer lokasyon da Kartepe'dir. Kartepe hem İstanbul'a çok yakın hem de oldukça huzurlu bir yerdir. Burada kış sporları yapabilir, dağ evlerinde konaklayarak sakinliğin tadını çıkartabilirsiniz.

 

5. İğneada, Kırklareli

İğneada, Sevgililer Günü'nde tercih edebileceğiniz İstanbul'a yakın lokasyonlardan biridir. Doğanın içinde huzurlu bir kaçamak için son derece ideal bir yerdir. Siz de burada doğanın tadını çıkarabilir, sevgilinizle yeni yerler keşfedebilirsiniz.

 

6. Tirilye, Bursa

tirilye

Yine Bursa'dan bir lokasyonla karşınızdayız. Bursa'da tarihi evlerle dolu bir yer olan Tirilye, denize sıfır bir sahil kasabasıdır. Burada restore edilmiş konaklarda romantik bir konaklama deneyimi yaşayabilir, Tirilye'nin muhteşem sokaklarında keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz.

 

7. Taraklı, Sakarya

Taraklı kasabası da İstanbul'a yakın gizli cennetlerden biridir. Tarihi yüksek tavanlı müstakil evleri, Arnavut kaldırımları ile burada Sevgililer Günü'nde son derece huzurlu zamanlar geçirilebilir.

 

8. Sapanca, Sakarya

elite world sapanca

İstanbul'a yakın yemyeşil bir lokasyon olan Sapanca, unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmenizi sağlayabilir. Doğası, temiz havası, sunduğu aktivite olanakları ile Sapanca hem sakin hem de eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin her zaman tercihidir.

Bu Sevgililer Günü'nü Sapanca'da doğanın kalbinde yer alan ve bir SPA & Wellness oteli olan Elite World Grand Sapanca'da geçirmeye ne dersiniz?

Sapanca’da doğanın tam ortasında yer alan Elite World Grand Sapanca’nın doğadan ilham alınarak dekore edilen konforlu odalarında dinlendirici bir konaklama deneyimi yaşamak için size en uygun odayı seçin ve anın keyfini yaşayın! Detaylı bilgi almak için tıklayın: Elite World Grand Sapanca