BLOG

BLOG

SAĞLIĞINIZ EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ


Değerli Misafirlerimiz,

Elite World Hotels Grubu olarak; dünyayı saran, ülkemizi de etkilemeye başlayan Covid-19 salgını ile ilgili gelişmeleri ilk günden beri büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Kurulduğumuz günden beri otellerimizdeki hijyen ve temizlik standartlarının misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığı açısından en üst düzeyde olması için çaba gösterdik.

İçinde bulunduğumuz durumda; Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönlendirmeleri doğrultusunda, muhtemel senaryoları en üst seviyede değerlendirerek gerekli tüm ek önlemleri de aldık.

  • Otel çalışanlarımız hem kendi sağlıkları hem de misafirlerimizin güvenliği açısından düzenli olarak uygulamaları gereken kapsamlı temizlik detayları konusunda bilgilendirilmektedir.
  • Otellerimizdeki lobiler, asansörler, tuvaletler gibi ortak kullanıma açık alanlar ve tüm odalarımız, titizlikle belirlenen kurallar çerçevesinde, uluslararası standartlardaki ürünlerle, özel eğitimli personelimizce rutin olarak ve arttırılan bir sıklıkta Antibakteriyel Nano Hijyen sistemiyle dezenfekte edilmektedir.
  • Otellerimizde sağlanan yeme içme hizmetlerinin en üst seviyede hijyenik standartlarının devam ettirilebilmesi için mutfaklarımızda ve mutfak personelimizin sağlığı açısından her türlü gerekli tedbirler alınmıştır.
  • Ortak alanlarda hem çalışanların hem de misafirlerin kolaylıkla ulaşabileceği noktalarda bulunan anti bakteriyel el dezenfektanlarının sayısı arttırılmıştır.

Elite World Hotels olarak çalışanlarımıza ve konuklarımıza sağlıklı ve güvenli alanlar yaratmak için Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı aksiyonlar almaya ve önlemlerimizi en üst seviyede tutmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Ülkemizin bu sıkıntılı dönemi, alınan tedbirler ve erken müdahale sayesinde, en kısa zamanda ve en az hasarla atlatacağına inanıyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da otellerimize yapacağınız ziyaretlerinizde sizi her zamanki Elite World misafirperverliği ve titizliği ile ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacağız.

 

Saygılarımızla,

Ünsal Şınık

CEO

Elite World Hotels & Resorts