BLOG

BLOG

EN GÜZEL SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ


Yılın en heyecanlı en düşündürücü ama bir o kadar da en romantik aşk dolu ayı olan Şubat. Erkeklerin baş belası, bayanların müjdecisi.  Ne büyük derttir 14 şubat sevgililer günü hediyesi bulabilmek. Sevgilinizi şaşırtabilmek artık o kadar kolay değil. Parfüm, saat, kolye, tektaş bunlar sıradan bir hale gelmiş durumda günümüz şartlarında. İşte bunun farkında olarak sizler için alternatif sevgililer günü sürpriz ve hediyeleri düşündük. Listemizi yazımızın devamından inceleyerek sevgilinize bir güzellik yapabilirsiniz.

 

Bizde “seni seviyorum” denmez, kitap hediye edilir prenses.

İlk tavsiyemiz kuru bir kitap alın paketleyin sanıyorsanız yanılıyorsanız efendim. Öyle bir kitap olmalı ki okumaya kıyamamalı sevdiceğiniz. Her sayfasında sizden bir parça aşk bulunmalı. Emek olmalı içerisinde sayfalarından öpücükler, sevgiler taşmalı. Sizden cümleler, fotoğraflar, notlar barındırmalı ki ömür boyu saklasın özendiğinizi anlasın.

 

Sevgi Emek İster

Sadece bir not kağıdı diye düşünmemek lazım. Sabah uyandığında makyajını yapmak isteyen eşiniz böyle bir manzara karşısında kim bilir ne kadar da mutlu olacaktır. Sonrasında bu not kağıtlarını saklaması için ona güzel bir hatıra defterini armağan edebilirsiniz belki.

 

Ufak bir not ve biraz gizem;

Bir şişe içerisine yazacağınız bir kaç satır aşk sözcüğünün olduğu ve merak uyandıran bu hediyeyi aparatif olarak hediyenizin yanında ek olarak renk katması için sunabilirsiniz. Söylemek istediklerinizi yazılara dökmek her zaman hayat kurtarır. Zira insan beyninde ne fırtınalar ile cümleler kurar da iş söylemeye geldiğinde kitlenir kalır ya. Bunu göz önünde bulundurmakta fayda var.

 

Farklı olun;

Sevgiliniz artık sinemaya gitmekten sıkıldı beyler. Farklı olmakta fayda var. Şehir şartlarında pek mümkün olmayan bir etkinlik planı yapmanız lazım. At her kesimden sevgi alan hisleri oldukça kuvvetli bir sevimlilik abidesidir. Onu sevmek, beslemek gerçekten huzur verici olacaktır. Böyle bir fotoğraf ise evlilik albümünüzde yer almalı kesinlikle. Yine de siz bilirsiniz. Bizden söylemesi.

 

Kalpleri feth etmek yeter mi?

Her şeyi bir kenara bırakalım hanımlar iyi bilir ki erkekleri feth etmenin yolu mutfakta yapılan marifetli lezzetlerden geçer. Tabii bir play station 4 almayı kenara bırakırsak. Erkekler için en mühim önerimiz bu olacak. Ee tabi bu sevgililer gününe özel de bir anlam ve şekli olması gerek şimdi. Görselde gördüğünüz üzere ufak bir kaç dokunuş ile kalpler ile dolu harika bir tatlı yapabilir afiyet ile tüketebilirsiniz.

Gelelim en mühim hediyeye. Ben hiç bir şey ile uğraşamam ama sevgililer günü için benim adıma her şey düşünülsün diyenlerden misiniz? Bana bunlarla gel Elite World dediğinizi duyuyoruz. Ve sizin için her şeyi planladığımız unutulmaz bir sevgililer günü teklifi sunuyoruz. Sabah kahvaltınızdan, masaj hizmetine, akşam özel şeflerin hazırladığı özel lezzetleri canlı müzik eşliğinde sunduğumuz paketimiz gece konaklaması ile yılın en romantik gününü size bir ömür boyu unutturmamak için düşünüldü.

Ama işin en güzel tarafı ise şu, resmi instagram hesabımızı ziyaret edip görevleri yerine getiren bir şanslı takipçimiz sevgililer günü özel paketi ücretsiz olarak kazanacak. Detaylarını merak ediyorsan hemen şuraya tıklaman yeterli: Elite World Hotels & Resorts