BLOG

BLOG

DÜĞÜN GÜNÜNÜZDE MUTLAKA ÇEKİLMENİZ GEREKEN FOTOĞRAF KARELERİ


Hayat boyu çok sık tecrübe edemeyeceğimiz ve dolayısıyla da fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştirip hatırlamak istediğimiz bazı özel anlar var. Düğün, nişan, nikâh töreni ve doğumlar; bu özel anlardan ilk akla gelenler. Özellikle adımların yeni ve güzel bir yola yönelişinin kutlandığı düğünleri, geçmişe her baktığımızda gülümseyerek hatırlamak istiyoruz.

Baştan sonra her ihtimali düşünerek her detayını ince ince planlandığınız mükemmel düğününüzden bazı anları dondurarak ömrünüz boyunca saklamak istiyorsanız profesyonel bir düğün fotoğrafçısıyla çalışabilirsiniz. Düğün fotoğrafçıları; günün ilk saatlerinden itibaren size eşlik edip hava koşulları, ışık, mekânlar gibi pek çok unsuru da hesap ederek en özel anlarınızı ölümsüzleştirir. Peki, hangi anları dondurmak istediğinizi hiç düşündünüz mü? Bir de bunu düşünmeyin diye içinizde kalsın istemeyeceğiniz fotoğraf karelerini derliyoruz.

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: Düğününüzde Eşinizle Yapabileceğiniz 9 Farklı Geleneksel ve Modern Dans Türü

1. Mutluluğa "Evet!" Dediğiniz An

Mutluluğa Evet! Dediğiniz An

Sizinle aynı dünyaya ait birine rastladığınızda ve artık onunla aynı yolda yürüyebileceğinize karar verdiğinizde bunu tüm dünyaya haykırdığınız o ilk anı, ömrünüz boyunca unutmak istemeyeceksiniz. Sadece ikinize ait olan yeni dünyanın bir nevi bileti olarak görebileceğiniz nikâh defterinizle birlikte bir poz vererek bu anlarınızı sonsuza dek saklayabilirsiniz.

 

2. Gün Batımı Temalı Fotoğraflar

Gün Batımı Temalı Fotoğraflar

Siz birlikteyken doğup batan günlerin ilkini ölümsüzleştirmek, hayatınızın geri kalanı boyunca dönüp o anı hatırlamanız için mükemmel bir fikir olabilir. Doğru açı ve ışıkla çekilmiş gün batımı fotoğrafları, mutluluğunuzun şiirsel bir kareye dönüşmesini sağlayabilir. Gün batımında romantik bir fotoğrafınız olsun istiyorsanız kendinizi yemyeşil bir doğanın kucağına bırakabilir ya da serin bir kumsalı tercih edebilirsiniz.

 

3. Deniz, Kum ve Güneş Üçlüsü

Hayatınızın en özel gününü, romantik karelerle hatırlamak istiyorsanız soluğu bir sahilde alabilirsiniz. Masmavi gökyüzü, beyaz beyaz köpürüp bir duvak gibi eteklerinizden uzanan deniz ve sıcacık kumlar; tam da istediğiniz büyülü atmosferin parçaları olabilir. Çekimi biraz daha akşamüstü vakitlerine erteleyerek hem kumsal hem gün batımı konseptini birlikte yakalayabilir ve turuncuyla kızılın birbirine karıştığı sıcacık tonlar içinde mükemmel fotoğraflar çektirebilirsiniz. Bu konseptte gelinlik yerine biraz daha kısa ve hafif, bembeyaz bir elbise tercih edebilirsiniz.

 

4. Kapadokya Temalı Fotoğraflar

Kapadokya Temalı Fotoğraflar

Kapadokya'nın kendine has coğrafyası ve rengârenk balonlarla süslenmiş gökyüzünü, en özel anlarınızı ölümsüz kılmak için kullanabilirsiniz. Çekim için yine akşamüstü saatlerini tercih ederek gün batımının büyüsünden de faydalanabilirsiniz. Etrafınızdaki olağanüstü güzelliği, dekoratif avantajlara dönüştüren profesyonel çekimlerle hayatınızın geri kalanı boyunca evinizin duvarlarını süsleyecek benzersiz tablolara konuk olabilirsiniz.

 

5. Lavanta veya Ayçiçeği Bahçeleri

Lavanta veya Ayçiçeği Bahçeleri

Bembeyaz gelinliğinizle çiçeklerin arasında usul usul yürürken çekilmiş fotoğraflar da yeni hayatınız için romantik ve eğlenceli bir hatıra olabilir. Gönlünüz doğallık ve özgürlükten yanaysa hemen bir lavanta ya da ayçiçeği bahçesi bulup kendinizi renklerin içinde beyaz bir lale gibi zarifçe gülümserken hayal edebilirsiniz. Bu konsept için başak tarlalarını ya da rengârenk çiçeklerle süslenmiş bir bahçeyi de tercih edebilirsiniz. Sizi en mutlu edecek olanı seçmekte özgürsünüz.

 

6. Göl Kenarı

Göl Kenarı

Doğayla iç içe çekilen düğün fotoğraflarında yeni ve farklı bir fikir arıyorsanız küçücük bir kayık kiralayıp kendinizi suların huzuruna bırakabilirsiniz. Siz bembeyaz bir kuğu gibi gölde süzülürken size eşlik eden hayat arkadaşınızla el ele, göz göze romantik pozlar vererek en mutlu gününüzü eşsiz anlar içerisinde dondurabilirsiniz. Bu konseptten hoşlandıysanız düğün organizasyonunuzu Elite World Grand Sapanca'ya emanet edebilir ve göl kenarında, doğayla iç içe, kusursuz bir düğünde sevdiklerinizle gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

 

7. Rengârenk Gelin Salıncakları

Rengârenk Gelin Salıncakları

En mutlu gününüzü çocuklar gibi şen hatırlamak istiyorsanız bütün ihtiyacınız biraz ip ve bir ağaç. Kendinizi hayat arkadaşınıza emanet edip rüzgâra karşı özgürce uçabilir ve bu anlarınızı mükemmel karelerle ölümsüzleştirip ömrünüz boyunca gülümseyerek hatırlayabilirsiniz. Bir bahar düğünü planlıyorsanız rengârenk çiçeklerle arzıendam eden bir meyve ağacını tercih edebilir ya da renkli çiçeklerle süslenmiş gelin salıncaklarında mutlu pozlar verebilirsiniz.

 

8. Esprili Düğün Fotoğrafları

Esprili Düğün Fotoğrafları

Düğününüzü biraz muzip ve eğlenceli fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirip kahkahalarla da hatırlayabilirsiniz. Esprili düğün fotoğrafları, hem sizde hem de sevdiklerinizde tatlı birer hatıra olarak kalabilir. Yine de esprinin dozunu çok kaçırmamak iyi bir fikir olabilir.

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Stressiz Düğün İçin 15 Öneri

Düğün Günü Yapmanız Gerekenler

Evlilik Öncesi Sendromu Nedir?

Düğün Stresiyle Başa Çıkmanın 8 Yolu

Gelinlik Alışverişine Çıkarken Nelere Dikkat Etmelisin? Kiminle Gitmeli?