BLOG

BLOG

Destinasyon Düğünleri İçin En Keyifli Rotalar


Geleneksel düğünlerden hoşlanmıyor ve en mutlu gününüzü hayal ettiğiniz gibi organize etmek istiyorsanız destinasyon düğünleri tam size göre! Destinasyon düğünleri genellikle yaşadığınız yerden veya memleketinizden uzakta olan, her bir ayrıntısını tamamen kendinizin planlayabileceği düğünler olarak karşınıza çıkıyor.

Destinasyon düğünlerini farklı bir şehirde veya uzak bir ülkede yapabilirsiniz. Böylece balayını da planlayabilir, düğün ve tatilinizi bir arada yapabilirsiniz. Destinasyon düğününüzü ister deniz kıyısında, ister kırda, hatta dilerseniz şatoda bile yapabilirsiniz! Sizin için en iyi destinasyon düğünü rotalarını inceledik. İşte o mekânlar...

 

İstanbul'un Büyüleyici Boğaz Manzarası

Köklü tarihiyle birçok farklı kültürün merkezi olan İstanbul, destinasyon düğünleri için en güzel şehirlerden biri. Asya ile Avrupa'nın birleştiği noktada, Boğaz ya da tarihî mekânların manzarası eşliğinde düğününüzü yapabilirsiniz. Düğününüzden sonra da eğleneceğiniz birçok mekân, gezip görebileceğiniz birçok tarihî eser ve müze bulunan İstanbul'da balayınızı geçirebilir, en mutlu gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz.

 

Maldivler'in Doğal Güzellikleri

Deniz, kum, güneş deyince akıllara ilk gelen yerlerden biri kesinlikle Maldivler oluyor. Muhteşem denizi, sahili ve doğasıyla kumsal düğünü isteyen herkesin hayallerini süsleyecek büyülü bir atmosfer... Bembeyaz kumu ve göz alıcı manzarası yaz âşıklarının düğün yapmak için tercih edebileceği en güzel mekânlardan. Siz de unutulmaz bir kumsal düğünü istiyorsanız Maldivler'de en mutlu gününüzü çok daha özel kılabilirsiniz. 

 

Eşsiz Bir Atmosfer Sunan Kapadokya

Kapadokya; eşi benzeri bulunmayan yeryüzü şekilleri, tarihî yapıları ve daha pek çok turistik özelliğiyle destinasyon düğünleri için mükemmel bir mekân olarak öne çıkıyor. Kapadokya'nın eşsiz atmosferi ve doğal güzellikleri sayesinde düğününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Düğününüzden sonra Kapadokya'yı balon turuyla gezip büyüleyici atmosferin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Tarihî Dokusuyla Büyüleyen Floransa

Dünyanın en güzel şehirlerinden olan Floransa, şehir düğünü isteyenler için harika bir seçim olabilir. Eşsiz mimarîye sahip şehir, tarihî dokusuyla sizi kendine hayran bırakır. Gezebileceğiniz birçok mekân bulunan Floransa'da hem düğününüzü hem balayınızı en güzel anılarınız arasına katabilirsiniz.

 

İngiltere'nin İhtişamlı Şatoları

Düğününüzün şatoda olmasını istiyorsanız rotanızı kesinlikle İngiltere'ye çevirmelisiniz. İngiltere'nin tarihine tanıklık etmiş, mimarisiyle nefes kesen şatolar düğününüz için en güzel mekânlardan biri olabilir. İhtişamlı yapısıyla büyüleyici görünen şatolarda en güzel gününüzü geçirebilir, düğününüzde kendinizi prens veya prenses gibi hissedebilirsiniz. 

 

Bali'nin Egzotik Atmosferi

Düğününüzü Asya kıtasının egzotik atmosferinde yapmak isterseniz Bali sizin için en doğru rotalardan olabilir. Tarihî tapınakları, sahilleri ve tüm egzotik güzellikleriyle Bali unutulmaz bir düğün mekânı olarak öne çıkıyor. Farklı kültürleri tanımak, yerel lezzetleri tatmak, belki de başka bir yerde benzerini göremeyeceğiniz doğal güzellikleri keşfetmek isteyebilirsiniz. Zengin kültürünün yanı sıra oldukça romantik bir yer olan Bali'de unutulmaz bir düğün yapabilirsiniz. Ayrıca balayınızı da oldukça keyifli bir tatile dönüştürebilirsiniz.

 

Muğla'nın Muhteşem Koyları

Hayalinizdeki düğün, kır düğünü veya kumsal düğünü ise Muğla bütün beklentilerinizi karşılayabilir. Muhteşem koyları, sahili ve denizi ile oldukça güzel bir kumsal düğünü yapabilirsiniz. Şehir, kumsallarının yanı sıra yeşil alanları ile kır düğünü için güzel imkânlar sunuyor. Sahilleri ve yeşil alanları iç içe olan şehir, istediğiniz düğün için size pek çok olanak sağlıyor. 

 

Sapanca'da Mavi İle Yeşilin Buluşması

Sapanca'nın eşsiz doğası destinasyon düğünü yapmak isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Doğanın içinde, şehrin gürültüsünden uzak bir lokasyonda düğününüzün tadını çıkarmak için Sapanca'yı tercih edebilirsiniz. Kendiniz ve misafirleriniz için unutulmaz bir gün olmasını istiyorsanız göl kıyısında, yemyeşil doğanın içinde konaklama konsepti de bulunan bir organizasyon yapabilirsiniz. 

Sapanca'nın kalbinde bulunan Elite World Grand Sapanca, keyifli bir destinasyon düğünü için en güzel rota olabilir. Burada ister balo salonunda, isterseniz de otelin bahçesinde hayalinizdeki düğünü yapabilirsiniz. Elite World Grand Sapanca misafirleriniz için konaklama hizmeti, vale; aileleriniz için de düğün hazırlık odası gibi pek çok hizmet sunuyor.

Zevkinize ve isteklerinize göre hazırlanan masa, sandalye ve süslemeler hem misafirlerin göz zevkine hem sizin hayalinize hitap ediyor. Ödüllü şefler tarafından hazırlanan düğün yemekleri ve pasta, düğününüze şık bir dokunuş katıyor. Siz de hayalinizdeki düğünü en güzel şekilde yapmak için Elite World Grand Sapanca ile iletişime geçebilirsiniz.