BLOG

BLOG

Çocukların Çok Seveceği Eğlenceli Bir Ara Tatil Destinasyonu: Elite World Grand Sapanca


Çocuklarınızla kaliteli zaman geçirebileceğiniz birbirinden keyifli etkinliklerle dolu bir tatil arayışındaysanız, Elite World Grand Sapanca’nın sunduğu olanakları keşfetmeye ne dersiniz? Doğanın kalbinde konforlu bir tatilin tadını çıkarırken çocukların da hem eğitici hem öğretici etkinliklerle keyifli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Gelin, çocukların çok seveceği eğlenceli bir ara tatil destinasyonu olan Elite World Grand Sapanca'nın sunduğu hizmetlere ve düzenlediği etkinliklere daha yakından bakalım.

 

Eğlenceli ve Öğretici Bir Cennet: Gymboree - Kids Club 

Elite World Grand Sapanca, çocuklarınız için alanında uzman eğitmenler eşliğinde doğayla iç içe, eğitici ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir tatil deneyimi sunuyor. Türkiye’de 17 yıldır faaliyet gösteren Gymboree adlı eğitim merkeziyle özel bir iş birliğine imza atan otel, çocuklarınızın eğlenceli aktivitelerle dolu farklı bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Bu aktiviteler minik misafirlerin yaratıcılığını, fiziksel gelişimini ve eğitimini destekleyecek şekilde özenle hazırlanıyor. Çocuklarınız burada sanattan spora, bilimden doğaya kadar birçok farklı alanı eğlenerek keşfedebilir.

 

Sanat Atölyelerinden Top Oyunlarına Kadar Uzanan Keyifli Etkinlikler

Elite World Grand Sapanca Gymboree - Kids Club'da yer alan sanat atölyeleri, çocukların yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlayacak aktivitelere yer veriyor. Kids Club'da 4-12 yaş arası çocuklar için ahşap boyama, maske yapımı, taş boyama, ebru atölyesi, müzik aleti yapımı, baskı çalışması, takı tasarımı, bez çanta boyama ve seramik yapımı gibi hayal güçlerini ve sanatsal yeteneklerini geliştiren birçok farklı etkinlik yer alıyor. Top oyunları, dart ve halka atma gibi eğlenceli etkinliklerin bazıları otelin geniş alanlarında veya orman içerisinde yapılıyor. Böylece çocukların hem eğlenmesi hem doğaya ilişkin farkındalıklarının artması sağlanıyor.

 

Minik Aşçılar İçin Mutfak Atölyeleri

Gymboree - Kids Club'taki mutfak atölyeleri, çocuklarınıza eğlence dolu bir öğrenme deneyimi sunuyor. Atölyelere katılan çocuklar pizza, kek ve kurabiye yapımını öğrenirken temel yemek pişirme becerileri de edinebilir. Farklı ve sağlıklı yiyecekleri keşfetmelerini sağlayan mutfak atölyeleri sayesinde çocuklarınız sağlıklı beslenme alışkanlığı da kazanabilir.

 

Çocuklar İçin Unutulmaz Bir SPA Deneyimi

Otelde konaklayan misafirler, SPA merkezinde rahatlatıcı bir masajla haftanın yorgunluğunu atarken çocuklar da dinlendirici bir gün geçirebilir. Çocuklarınız için özel olarak hazırlanan SPA programları, onlara hem eğlenceli hem rahatlatıcı bir deneyim sunar. Ailenizle birlikte otelin birbirinden faydalı sağlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede otelin her yaştan ziyaretçisi evine dinlenmiş ve yenilenmiş olarak dönebilir!

 

Ebeveynler Eğlenceye, Çocuklar Etkinliğe

Otelde akşamları ebeveynlerin tatilin keyfini doyasıya çıkarması için farklı konseptlere sahip bar ve restoranlar yer alıyor, özel aktiviteler düzenleniyor. Akşam saatlerinde çocuklarınızı eğlenceli ve eğitici aktivitelerle meşgul etmek için deneyimli personelin güvenli ellerine bırakabilirsiniz. Çocuklar için akşamları popcorn ve sinema geceleri, mini diskoda eğlenceli aktiviteler düzenleniyor. Siz de bu sırada otelin bahçesindeki kamp ateşi alanında DJ müzikleri eşliğinde romantik bir akşam geçirebilir, Wine Bar'ın sakin ortamında canlı müziğin keyfini çıkarıp Türk ve dünya şaraplarını tadabilirsiniz.

 

Kültürlerarası Deneyimler ve Yeni Arkadaşlıklar

Elite World Grand Sapanca, farklı kültürlere sahip ailelerin bir araya gelmesi ve bağlantı kurması için de son derece uygun bir yer. Çocuklarınız burada farklı kültürleri keşfedebilir, dünyanın dört bir yanından yeni arkadaşlar edinebilir. Bu deneyim onların sosyal becerilerini artırmalarına ve arkadaş çevrelerini genişletmelerine de yardımcı olur.

 

Elite World Grand Sapanca'da Unutulmaz Anılar Biriktirin

Doğayla iç içe konumlanan büyüleyici bir lokasyonda çocuklarınızla birlikte unutulmaz anılar yaşamaya ne dersiniz? Elite World Grand Sapanca, birbirinden keyifli aktiviteleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla çocuklu aileler için eşsiz bir ara tatil deneyimi sunuyor.

Konfor ve şıklığı bir arada bulunduran deluxe odaları, farklı tasarım ve konseptlere sahip yeme içme alanları, Fit Life SPA & Wellness'ın sunduğu birbirinden güzel programlarıyla sizleri bekliyor. Siz de ailenizle birlikte unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak ve güzel anılar biriktirmek için hemen iletişime geçebilir, hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırabilirsiniz.