BLOG

BLOG

Yaz Düğünlerini Unutulmaz Kılacak Detaylar


Masmavi bir gökyüzünün altında, mis gibi çiçek kokularının yayıldığı güneşli bir havada yeni bir hayata "Evet!" demek, mutluluğu ve neşeyi içinde hisseden çiftler için unutulmaz bir anı olabilir. Yaz aylarının getirdiği coşkuyu düğünün her detayında hissederek rüya gibi bir gün yaşayabilirsiniz. Rengârenk elbiselerle, mis gibi yaz havasıyla, cıvıl cıvıl öten kuşlarla birlikte yeni hayatınıza ilk adımı atarken size eşlik edecek, yaz düğünlerini unutulmaz kılacak detayları sizin için bir araya getirdik. 

 

1. Kokteyl

Açık havada yapılan yaz düğünlerini keyifli hâle getiren detaylardan biri, şüphesiz ki rengârenk kokteyller. Tepsilerde misafirlerinize dağıtılan meyveli, ferahlatan kokteyllerle misafirlerinizin serinlemesini sağlayabilirsiniz. Lezzetli tatlarıyla sohbetlere keyif katan kokteyller hazırlarken hem alkollü hem alkolsüz seçeneklere yer verebilirsiniz. Böylelikle her misafirinize leziz bir içecek ikram etmiş olursunuz. Kokteyllere şemsiye gibi süsler ekleyerek onların daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.

 

2. Çiçek Taçları

Cıvıl cıvıl elbiseler giyen arkadaşlarınıza, çocuklara ve en önemlisi kendinize çiçek tacı hediye etmek istemez misiniz? Farklı renklerde kır çiçekleriyle, güllerle bezenmiş taçlar, gelinliğinizin zarafetini artırırken misafirlerinize armağan edebileceğiniz taçlar onların da kendilerini özel hissetmesini sağlar. Düğününüze romantik esintiler katacak taçları hazırlatıp düğün girişinize yerleştirebilir, misafirlerinize hoş bir karşılama yapabilirsiniz.

 

3. Düğün Süslemeleri

Açık hava düğünlerinin en özel detaylarını süslemeler oluşturur desek yanlış olmaz. Kır düğünü tarzında bir düğün organize ediyorsanız açık alanları iyi değerlendirerek harika süslemelere imza atabilirsiniz. Bahçenin bir kısmında misafirlerinizin fotoğraf çekilebileceği, yazılı veya görsel detaylarla hazırlanmış bir köşe hazırlayabilirsiniz.

Konuklarınızın atıştırmalıkları tadabilecekleri bar masalarını andıran yüksek masaların üzerine rengârenk çiçekler, ufak mumlar yerleştirerek ortamın havasını tazeleyebilirsiniz. Daha doğal dekorasyonlar için çiçekleri sürahiye veya kavanoza yerleştirebilirsiniz. 

 

4. Aydınlatma

Açık hava düğünlerinin aurasını değiştiren önemli detaylardan biri de aydınlatmalardır. Müstakbel eşinizle birlikte yürüyeceğiniz yolun kenarlarına, masaların üzerine, fotoğraf çekimi için süslediğiniz alanlara dekoratif aydınlatmalar ekleyerek hoş bir görüntü yaratabilirsiniz. Düğün mekânınızda ağaçlar varsa bu ağaçlardan faydalanabilir, ağaçların arasına renkli LED ışıklar çekerek vintage bir hava yakalayabilirsiniz. Dilerseniz mumlarla ortamı daha romantik bir hâle getirebilirsiniz.

 

5. Canlı Orkestra

Düğünün ritmini belirleyen müzik, açık havada yapılınca bir başka güzel oluyor. Akustik gitar, keman, çello, arp ve benzeri enstrümanlar eşliğinde misafirlerinizi karşılayabilir ve düğünün her anında orkestranın hafif tınılarını duyabilirsiniz. Misafirlerinize âdeta bir masaldaymış hissi sunan soft parçalar, düğününüzün rengini de değiştiriyor.

Akustik tınılardan ziyade daha hareketli bir düğün hayal ediyorsanız DJ seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz gecenin ilerleyen saatlerinde orkestraya veda edip DJ ile hareketli bir yolculuğa çıkabilir, keyifli yaz akşamının enerjisini sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

 

6. Havuz Süslemeleri

Açık havada yapılan yaz düğünleri arasında havuz başı düğünler sıklıkla tercih ediliyor. Suyun berraklığı, sudan yansıyan ışıklar ortama romantik esintiler katar ve ortamı çok daha renkli bir hâle getirir. Havuz üzerinde çiçekler, balonlar, yazılı figürler, küçük şişme hayvanlar ve benzeri süslemeler kullanabilirsiniz. Havuz süslemelerini tercih etmek düğün dekorasyonunuza bambaşka bir hava katar.

 

Havuz Başı Düğünlerin Adresi: Elite World Hotels & Resorts 

Yaz düğününüzü renklendiren tüm detayları sizin için düşünen Elite World Hotels & Resorts, havuz başı düğünlerini unutulmaz kılıyor. Zarif mumlar, renkli çiçeklerle masa süslemesini enfes hale getiren Elite World Hotels & Resorts, havuzu da düğününüze hazır hâle getiriyor.

Deneyimli ve ödüllü şeflerin hazırladığı leziz menüler, düğün pastası; gün sonunda dinlenmeniz için sunulan balayı odası, aileleriniz için hazırlık odası, gelin hamamı gibi hizmetlerle düğün öncesinde ve sonrasında ihtiyacınız olan tüm detaylar sizin için düşünülüyor. Düğün paketinden yararlandığınız takdirde Marmaris'te veya Sapanca'da balayı tatili, birinci yıl dönümüzde yemek, düğün sonrası kahvaltı gibi ekstra hizmetler de sizlerin oluyor.

Düğününüzün her detayında sizin yanınızda olan uzman ekibiyle Elite World Hotels & Resorts en özel gününüzü sizin için çok daha keyifli hâle getirir. Havuz başı düğün hakkında detaylı bilgi almak ve hemen rezervasyon yaptırmak için Elite World Hotels & Resorts'u ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: