BLOG

BLOG

ÇOCUKLARINIZI ÇOK MUTLU EDECEK KARNE HEDİYELERİ


Her dönem karne günü yaklaştığında çocuklarınızın minik kalplerini heyecan sararken siz de kendinizi tatlı bir hediye telaşının içinde bulabilirsiniz. Çocuklarınızı mutlu edecek bir karne hediyesi almayı planlarken onların ihtiyaçlarını gözetebilir ya da ilgi alanlarına yönelik bir seçim yapabilirsiniz. Yine de arzu ettiğiniz doğrultuda bir hediye fikrine ihtiyacınız varsa sizin için yol haritası olabilecek ve çocuklarınızın yüzünü güldürecek karne hediyesi önerilerini inceleyebilirsiniz. 
 

Çağın Gerekleri: Teknolojik Hediyeler

Teknolojik ürünler günümüz çocuklarının ilgisini bir hayli çekiyor. Özellikle eğitimin zaman zaman online olarak yapıldığını düşünecek olursak çocuklarınıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri tablet olabilir. Bu ürünler, çocuklarınızın online dersleri takip etmelerinin yanı sıra onlar için belirlediğiniz zamanlarda oyun oynayarak ve video izleyerek keyifle vakit geçirmesini de sağlıyor.

Çocuklarınızın yüzünü gülümsetecek bir başka karne hediyesi de akıllı bileklikler. Akıllı telefonlar ile entegre bir şekilde çalışan bileklikler; çocuklarınızın telefon görüşmeleri yapmalarını, mesajlarını görüntüleyebilmelerini ve hava durumunu takip etmelerini kolaylaştırıyor. Ayrıca çocuklarınızın nabızlarını, tansiyonlarını, kanlarındaki oksijen seviyelerini ve uyku sürelerini kontrol etmenizi sağlıyor.

Bilgisayar ya da konsol oyunları da çağımızın çocuklarında ilgi uyandırmayı başarıyor. Kişisel gelişimine katkı sunacak oyunlardan aksiyon dolu oyunlara kadar uzanan birçok seçenek arasından çocuklarınızı mutlu edecek oyunu bulabilirsiniz. Böylelikle yoğun geçen bir eğitim döneminin ardından keyifle vakit geçirmelerine zemin hazırlayabilirsiniz. 

Akıllı telefonlar hayatın her alanında varlık gösterdiğinden powerbank de bir tür ihtiyaca dönüşmüş durumda. Siz de çocuklarınıza yüksek kapasiteli bir powerbank alarak şarj sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Genel olarak kolay taşınabilen bir tasarıma sahip olan powerbankler sayesinde çocuklarınızın akıllı telefonlar aracılığıyla gereksinimlerini daha uzun süre karşılamasına yardımcı olabilirsiniz.

Karne hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz bir diğer ürün de kulaklıklar. Burada karşınızda temel olarak iki seçenek var: kablolu kulaklıklar ve Bluetooth kulaklıklar. Bluetooth kulaklıklar ile çocuklarınıza pratik bir deneyim sunabilir, kulaklıkların olası bir kaybolma durumuna karşı kablolu modellere de yönelebilirsiniz. 

 

Eskimeyen Dostlar: Kitap ve Puzzle

Çocuklarınız için en ideal karne hediyeleri arasında kitaplar ve puzzlelar da yer alıyor. Onların özellikle okuma becerilerini artıracak, hayal gücünü genişletecek, eğitimine katkı sunacak kitapları değerlendirmek ideal bir seçenek olabilir. Bu çerçevede çocuklarınızın yaşına uygun masal kitapları, romanlar veya klasik eserler arasından tercih yapabilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızın okuma alışkanlığı kazanması için de büyük bir adım atmış olursunuz. 

Puzzlelar ise çocuklarınızın görsel hafızasına ve zekâ gelişimine katkıda bulunduğundan ayrı bir konuma yerleşiyor. Çocuklarınızın bu becerileri eğlenerek kazanması da puzzleların bir başka artısı. Aynı zamanda çocuklarınız puzzle yaparken siz de ona eşlik edebilir, birlikte keyifli bir aktivitenin içinde yer alabilirsiniz. 

 

Alternatif Karne Hediyesi Seçenekleri 

Çocuklarınızı daha farklı karne hediyeleriyle de mutlu etmeniz mümkün. Takım forması bu anlamda aradığınız seçenek olabilir. Özellikle çocuklarınız bir takımın fanatik taraftarı ise onlara takım forması hediye ederek karne sevinçlerini katlamasına yardımcı olabilirsiniz. 

Çocuklarınıza karne hediyesi almayı planlarken okul gereksinimlerini de göz önünde bulundurarak tercihinize yön verebilirsiniz. Bu noktada renkli ve isme özel termoslar iyi birer alternatif olabilir. Termoslar okul  hayatında kullanılabileceği gibi gündelik yaşamda da tercih edilebilir. Aynı şekilde karne hediyesi seçerken sırt çantalarını da bu kapsamda ele alabilirsiniz. Birbirinden farklı tasarımlarla beğeni kazanan, kullanışlı çantaları tercih ederek hem çocuklarınızın okul ihtiyacını karşılayabilir hem onları sevindirebilirsiniz. 

Unutulmayacak Bir Deneyim: Gymboree Kids Club

Çocuklarınıza karne hediyesi olarak unutulmaz bir deneyim sunmanız da mümkün. Elite World Grand Sapanca bünyesinde yer alan Gymboree Kids Club, onların bu deneyimi yaşayabileceği en uygun adreslerden biri.

Gymboree Kids Club'ta farklı yaş gruplarına yönelik tasarım atölyelerinin, seramik yapımı ve taş boyama gibi etkinliklerin yanı sıra doğayla iç içe aktiviteler de yer alıyor. Böylelikle çocuklarınızın yeni hobiler edinmesi ve doğa farkındalığı kazanması amaçlanıyor. Gymboree Kids Club; ebru atölyesi, origami, kuş sanatı, kurabiye, kek ve pizza yapımı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda popcorn & sinema ve mini disco gibi alanlarla da çocuklarınıza eğlencenin kapılarını açıyor.