BLOG

BLOG

Babalar Günü’nde Babanızla Birlikte Vakit Geçirebileceğiniz Etkinlik Önerileri


Hayatımızın kahramanı olan babalarımızla bu Babalar Günü'nde güzel bir gün geçirmeye ne dersiniz? Bu özel günde babanızı mutlu edecek etkinlikler planlayarak onunla unutulmaz anılar edinebilirsiniz. Gelin, babalarınıza kendini özel hissettirecek çeşitli aktivitelere beraber bakalım. 

 

Onun İlgisini Çekecek Sergi veya Müzeleri Gezebilirsiniz

Eğer babanız tarihe veya sanata ilgi duyuyorsa bu Babalar Günü'nde birlikte sergi ya da müze gezebilirsiniz. Böylelikle babanızla hem keyifli hem anılarınızda yer edecek bir aktivite yapmış olursunuz. Gideceğiniz yerleri önceden planlayarak güzel bir yol haritası çıkarmanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizinle beraber gezmekten keyif alacağı bu etkinlik sayesinde babanıza unutulmaz bir hediye armağan edebilirsiniz.

 

Spor ile İlgili Aktivitelerin Yer Aldığı Bir Plan Yapabilirsiniz

Çoğu erkeğin "Hayır!" diyemediği futbol, Babalar Günü'nde harika bir hediye fikri olabilir. Babanızla birlikte gideceğiniz iki kişilik maç bileti alabilir veya bir futbol maçı organize edebilirsiniz. Babanızın ilgi durumuna göre organizasyon yaparak koşulları öncesinde ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte futbol dışında basketbol, dağ yürüyüşü, rafting gibi farklı sporları da tercih edebilirsiniz.

 

Güne Mutlu Uyanmasını Sağlayabilirsiniz

Babalar Günü için özel olarak hazırlayacağınız kahvaltı ile babanızı mutlu edebilirsiniz. Hazırladığınız kahvaltı onu mutlu ederken mis gibi kokular eşliğinde birlikte kahvaltı yaparak güzel bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Bu sayede keyifli sohbet eşliğinde yaptığınız kahvaltı, babanız için unutulmaz bir anı olarak kalacak!

 

Birlikte Balık Tutabilirsiniz

Babalar Günü'nde babanızla keyifli vakit geçirmek istiyorsanız birlikte balık tutmaya gidebilirsiniz. Balık tutarken keyifli anlar yaşayabilir, sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Eğer ilk defa balık tutacaksınız gerekli malzemeleri önceden araştırıp hazırlığınızı yapabilirsiniz. Yanınıza kamp sandalyelerinizi ve içeceklerinizi alarak günün tadını çıkarabilirsiniz.

 

Günübirlik Seyahat Edebilirsiniz

Babalar Günü'nde babanızla birlikte farklı şehirleri ziyaret edebilirsiniz. Bunun için en sık ziyaret edilen şehirler arasında yer alan Gaziantep, İzmir, Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Konya, Mardin gibi illeri tercih edebilirsiniz. Her biri tarihî ve doğal güzelliklere sahip olan şehirlerde babanızla gezip keşif yapmak, keyifli vakitler geçirmenizi sağlayabilir.

Bununla beraber dilerseniz Budapeşte, Bükreş, Tiflis gibi yurt dışı ziyaretleri de yapabilirsiniz. Babanızla güzel bir tatil yapmak için gideceğiniz yere karar verdikten sonra gezilip görülecek yerler ile ilgili planlama yaparak güzel bir gün organize edebilirsiniz.

 

Birlikte Film Keyfi Yapabilirsiniz

Babalar Günü'nde babanızla keyifli anlar geçirebilmek için beraber film izleyebilirsiniz. Yeni çıkan veya babanızın istediği bir filme bilet alıp babanızla özel bir gün geçirmek onu mutlu edecektir. Ayrıca sinema çıkışı birlikte yemek yiyerek veya kahve içerek gününüze renk katabilirsiniz. Eğer sinemaya gitmek istemiyorsanız evde bir film gecesi düzenleyebilirsiniz. İzleyeceğiniz film için güzel bir ortam hazırlayarak babanıza sürpriz yapabilirsiniz.


 

Tüm Günü Babanız İçin Planlayabilirsiniz

Babalar Günü'nde aklınızda birçok plan bulunuyor fakat hiçbirinden vazgeçmek istemiyorsanız babanızla geçireceğiniz güzel bir gün organize edebilirsiniz. Sabah güzel bir kahvaltı ile güne başlayabilir, ardından balık tutmaya gidebilir, günü keyifli bir film ve lezzetli bir yemekle sonlandırabilirsiniz. Bu sayede babanızla dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. Aynı zamanda babanızla birlikte sürekli hatırlayacağınız anılar biriktirebilir, ona ne kadar özel ve değerli olduğunu hissettirebilirsiniz.

 

Rahatlatıcı ve Keyifli Bir Hediye: Fit Life Spa & Health Center

Babanıza kendine zaman ayırıp dinlenebileceği bir hediye vermeye ne dersiniz? SPA ve sağlık uygulamaları ile bu Babalar Günü'nde babanıza rahatlatıcı bir tatil hediye edebilirsiniz. Babanızın hem kendisine zaman ayırması hem bedenini dinlendirebilmesi için Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki Fit Life Spa & Health Center'da unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağlayabilirsiniz. Babanız keyifle spor yaparken uzman terapistler eşliğinde şehir hayatının yorgunluğuyla vedalaşacak!

 

Technogym'in ergonomik spor ekipmanları ile babanızın verimli bir spor deneyimlemesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca babanıza Uzak Doğulu terapistler eşliğinde unutulmaz bir masaj uygulaması hediye edebilirsiniz. Kan dolaşımını hızlandıran, kasları gevşeterek eklemleri rahatlatan ve en önemlisi onu günlük hayatın yorgunluğundan uzaklaştıracak sağlık uygulamaları babanızı çok mutlu edecek bir hediye olabilir.

 

Siz de Babalar Günü'nde babanıza rahatlatıcı bir deneyim armağan etmek isterseniz hemen Elite World Hotels & Resorts ile iletişime geçerek Fit Life Spa & Health Center'ın farklı şehirlerdeki şubelerinden Babalar Günü için randevu oluşturabilirsiniz.