ELİTE WORLD VAN HOTEL GENEL MÜDÜRÜ OKTAY AKSOY: “BÖLGE TURİZMİNE KATKI SAĞLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Van ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin turizmine katkı sağlamaktan gurur duyduklarını belirten Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, sadece konaklama hizmeti vermediklerini Fit Life SPA & Health Center ile Van halkına güvenli, sağlıklı ve keyifli alternatifler de sunduklarının  altını çizdi.

Neoklasik mimari ve saray mimarisinin ahenkli buluşmasıyla dekore edilen Elite World Van hizmete açıldığı 2012 yılından itibaren iş ve tatil amaçlı Van’a gelen misafirlerin güvenli, konforlu konaklama yapabilmeleri için her detayı sürekli titizlikle gözden geçiriyor.

Van ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin turizmine katkı sağlamaktan büyük bir gurur duyduklarının  altını çizen Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, “1500 kişi kapasiteli yüksek teknolojili toplantı salonlarımız ile de Van iş dünyasına farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

Oktay Aksoy; “Elite World Van olarak 230 odamız bulunuyor. Misafirlerimiz Elite World Van Hotel’in restoranlarında Van’ın dünya çapında meşhur yöresel kahvaltısını deneyimleyip, kendi bünyemizde bulunan The Grill Restoran’ın lezzetlerini tadabiliyor” dedi.

Fit Life SPA & Health Center’da hem otel misafirlerine hem de Van halkına güvenli, sağlıklı ve keyifli alternatifler de sunduklarını söyleyen Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy sözlerine şöyle devam etti: “Fitness salonumuzda misafirlerimizin uzman eğitmenler denetiminde, seçkin bir ortamda rahatlıkla spor yapmasını sağlıyoruz. Fit Life Spa & Health Center’ın  son teknoloji ile donatılmış ekipmanları ile spor yapma fırsatı da bulacak olan misafirler, spordan sonra altı kurnalı hamamda ve Osmanlı hamam kültürünü yansıtan Türk hamamlarında uygulanan kese ve köpük masajları bedeni günün stresinden arınabiliyor. Vücudunu şımartmak isteyenler ise SPA bölümünde keyifli dakikalar ve masaj odalarında kişiye özel profesyonel masaj hizmeti alabiliyor. Bu arada Elite World Van Hotel’in kapalı yüzme havuzu ve özel terapi ışıklarıyla aydınlatılmış sauna ve anti bakteriyel mozaiklerle dekore edilmiş buhar banyoları günün yorgunluğunu atma imkanı sağlarken, Vitamin Bar; sağlıklı içecek ve yiyecek alternatifleri ile vücudun ihtiyacı olan gerekli enerjiyi sağlıyor. Ayrıca seçkin bir ortamda özel masaj paketleri, havuz sonrası sauna keyfi, Osmanlı hamam kültürü gibi imkanlar barındıran Fit Life SPA& Health Center, her bütçeye uygun üyelik alternatifleri sunuyor” dedi.

08 Mayıs 2022