ELİTE WORLD HOTELS’DEN ANNENİZE DİNLENDİRİCİ BİR HEDİYE

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile misafirlerini ağırlayan Elite World Sapanca annelere unutamayacakları keyifli bir tatil imkanı yaşatmaya hazırlanıyor.

Annesiyle unutulmaz anılar biriktirmek ve şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler doğanın kalbinde yer alan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u tercih edebilir.

Annesiyle birlikte Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ün konforlu odalarında konaklayıp, The Grill Ocakbaşı Restaurant’ın özenle hazırlanan zengin menüsünü tadabilecek.

Bunların yanı sıra sıradışı bir SPA deneyimi yaşamak isteyenler ise Elite World Sapanca’nın özel hamamında baştan aşağı arınıp, dinlenme alanlarındaki ferahlatıcı ikramlarından tadarak, detoks bakım paketi ve bitki özlerinin ferahlatıcı etkilerini bir arada yaşayabilecekler. Ayrıca tuz terapi odasındaki sıcak kum masaj yatağında uzanıp, himalayan tuzu ile kaplanmış olan tuz terapisi odasının keyfini çıkartıp, açık havada sıcak tuzlu su lagünleri gibi özel alanları da deneyebilecekler.

Bu arada dileyen konuklar annesiyle Türkiye’nin ilk biyolojik göletinin çevresinde dolaşıp sohbet ederken, spor ve adrenalin düşkünleri ise tenis kortlarında, basketbol sahasında keyifli dakikalar geçirip; ATV, trekking, bisiklet, paintball ve hazine avı gibi grup aktivitelerine de katılabilecek.

Ayrıca annesiyle konaklamadan muhteşem bir gün geçirmek isteyenler İstanbul’un kalbi Taksim’deki Elite World İstanbul Taksim, Basın Ekspres Yolu üzerindeki Elite World Europe,  Florya’daki Elite World Business, Küçükyalı’daki  Elite World Asia ve Van şehir merkezinde konumlanan Elite World Van Otelleri’nde muhteşem bir kahvaltıyı deneyimleyebilir, Anneler Günü’ne özel ayrıcalık ve indirimlerden yararlanabilirler.

01 Mayıs 2022