ELİTE WORLD HOTELS TOPLANTILARIN MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Özgün mimarisi ve dekorasyon anlayışı ile misafirlerine en üstün hizmet kalitesini sunmayı amaçlayan Elite World Hotels,  konaklamanın yanı sıra açık ve kapalı alan etkinlikleri için de çok cazip mekanlar sunarak en çok tercih edilen oteller arasında yer alıyor. Elite World Hotels ayrıca Business to Hapiness (BtoH) konsepti ile de iş dünyasına standartların dışında “Mutluluk” temalı bir konsept sunarak, toplantılara farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Türkiye’nin yerel otel zinciri Elite World Hotels en son teknolojiye uyumlu toplantı salonları ile toplantı ve etkinlikler için en çok tercih edilen oteller arasında yer alıyor.

İstanbul’un kalbi Taksim’deki  Elite World İstanbul Taksim, Basın Ekspres Yolu üzerindeki Elite World Europe,  Florya’daki Elite World Business, Küçükyalı’daki  Elite World Asia ve Van şehir merkezinde konumlanan Elite World Van Otelleri’nde  iş dünyasını ayrıcalıklı organizasyonlarla tanıştırıyor.

Hem verimli hem de keyifli toplantılar

İş amaçlı toplantıları mutlu bir atmosfere çevirmek amacıyla Elite World Hotels tarafından tasarlanan  zengin içerikli Business to Happiness (BtoH) konsepti sayesinde firmalar hem verimli hem de keyifli toplantılar ve kongreler düzenleyebiliyorlar. BtoH konsepti ile toplantı saatleri arasında uygun görülen saat aralıklarında spor hocaları eşliğinde zumba plates, aerobics, uygulamalı doğru nefes alma teknikleri gibi sportif aktiviteler sunulurken “Game Arena” da , birbirinden heyecanlı PS4 ve VR oyunları ile toplantılara eğlenceli bir mola veriliyor. Konsept dahilinde toplantı sonralarında ise basketbol gibi spor etkinlikleri ile ekip ruhu güçleniyor. Spor aktivitelerinin yanında toplantı sonralarında patlamış mısır eşliğindeki sinema seansları ve Elite World Chefs eşliğinde yapılan et pişirme tekniklerinden, çikolata yapımına kadar birbirinden farklı workshopları deneyimlemek mümkün. Konsept dahilinde tüm toplantılarda rengarenk bastırılan not defterleri kullanılırken her renkten kurşun kalemler ile toplantı masaları sıradanlıktan kurtuluyor. Birbirinden renkli ve lezzetli kahve arası ikramları toplantılara sadece lezzet katmakla kalmayıp katılımcıların yüzlerini de gülümsetiyor. İkram paketleri popcorn arabası, simit arabası, pamuk şeker arabası, sahlep sunum ünitesi, boza servis sunum ünitesi gibi farklı konseptlerde sunulurken sokak lezzetleri toplantı salonlarına taşınarak daha samimi atmosferler oluşturuluyor.

Keyifli açık hava etkinlik ve toplantılarının adresi: Elite World Sapanca

İstanbul ve Ankara’ya oldukça yakın bir lokasyonda bulunan Sapanca’da 44 dönüm arazi içinde yer alan bölgenin en büyük konaklama, toplantı ve spa kapasitesine sahip oteli Elite World Sapanca Convention&Wellness Resort ise tamamı balkonlu toplam 500 odası ve 1000 yatak kapasitesinin yanı sıra,  kongre ve toplantı gruplarına da ev sahipliği yapabiliyor. Kongre turizmi için de iddialı bir yapıya sahip olan  Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’un toplam 2 bin 200 metrekarelik sütunsuz kongre salonu ile aynı anda yaklaşık 3 bin kişi her türlü organizasyon için bir araya getirilebiliyor. Kapalı toplantı salonlarının dışında, etkinliklerini açık alanda yapmak isteyenler ise Elite World Sapanca’nın bin 200 metrekarelik yeşil alanında toplantı ve organizasyonlarını gerçekleştirebiliyor. Ayrıca otelin açık alanında gerçekleştirilecek takım aktiviteleri ile  katılımcıların motivasyonları daha da artıyor.  Elite World Sapanca’nın toplantı konsepti içinde de yoga dersleri, motivasyon yükseltmek amaçlı özel masaj seansları, otel dışındaki alanlarda outdoor aktiviteler, workshop çalışmaları gibi birçok seçenek bulunuyor. Ayrıca otelde, game arena, bowling, biyolojik gölet, tenis kortları, basketbol sahası, açık havuz, aqua park, macera parktaki aktiviteler, spa ve masaj uygulamaları, akşamları yıldızları seyrederken havuz başında alınan aperatifler ile  toplantı dışında keyifli zamanlar geçirilebiliyor.

01 Ekim 2021