ELITE WORLD HOTELS BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAMPANYALAR SUNUYOR

Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Türkiye’nin yerel otel zinciri Elite World Hotels’in bünyesinde yer alan Fit Life Spa ve Health Center babanıza özel hediye seçenekleri sunuyor.

Aromaterapi masajından Shiatsu masajına kadar 9 farklı masaj çeşidi sunan Fit Life Spa ve Health Center, Babalar Günü’ne özel 14 Haziran- 16 Haziran tarihleri arasında geçerli %50’ye varan indirim ve masaj hediyesi sunuyor.Küçükyalı Elite World Asia, Florya Elite World Business, Basın Ekspres Elite World Europe, Taksim Elite World İstanbul, Taksim Elite World Prestige ve Elite World Van’da geçerli olacak Fit Life üyelik paketlerinde %50’ye varan indirimli paketler hediye ederek babanızı bu Babalar Günü’nde mutlu edin.

Kampanya dâhilinde ayrıca 3 aylık üyelik paketi alanlara 30 dakika, 6 aylık üyelik paketi alanlara 50 dakika, 12 aylık üyelik paketi alanlara ise 80 dakika masaj hediye ediliyor. Babanıza Fit Life Spa ve Health Center ‘ın Uzakdoğulu uzman terapistleri eşliğinde kendini iyi ve özel hissedeceği bir gün hediye ederek tüm yılın yorgunluğundan arındırabilirsiniz.

www.eliteworldhotels.com.tr

13 Haziran 2019 / Tags : #etkinlik #istanbul