ELITE WORLD HOTELS ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL KAMPANYALAR SUNUYOR

Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Türkiye’nin yerel otel zinciri Elite World Hotels’in bünyesinde yer alan Fit Life Spa ve Health Center annenize özel hediye seçenekleri sunuyor.

Aromaterapi masajından Shiatsu masajına kadar 9 farklı masaj çeşidi sunan Fit Life, Anneler Günü’ne özel VIP masaj odası kullanımları ve tüm masajlarda %50’ye varan indirim sağlıyor.  Annenize Uzakdoğulu uzman terapistleri eşliğinde ve kendini iyi ve özel hissedeceği bir gün hediye ederek tüm yılın yorgunluğundan arındırabilirsiniz.

Kampanya dâhilinde ayrıca Dimond Fit Life üyeliği alarak annenizi hayata karşı motive edebilirsiniz. Elite World Asia, Elite World Business, Elite World Europe ve Elite World İstanbul Hotel’de geçerli olacak Fit Life üyelik paketlerinde %50’ye varan indirim sizi bekliyor.

Güzel bir masajın ardından annenizle iftarın tadını çıkarın

Ramazan boyunca annelere özel iftar menüsünde ve tüm restoranlarda %15 indirim imkanı sunuyor. Annenizle beraber Elite World Hotels şefleri tarafından Ramazan ayına özel hazırlanan; Türk mutfağının vazgeçilmez iftariyelikleri, zeytinyağlı çeşitleri ve Ramazana özel menüleri ile damaklarınızı tatlandırın.

09 Mayıs 2019 / Tags : #etkinlik #istanbul