ELITE WORLD CLUB CARD İLE AYRICALIKLAR DÜNYASINI KEŞFEDİN

THY özel yolcu programı Miles&Smiles’tan mil kazanma imkanı

Elite World Club Card ile ayrıcalıklar dünyasını keşfedin

Elite World Hotels değişen ve yenilikçi yüzünü ortaya koyan Elite World Club Card sistemini misafirlerinin hizmetine sundu. Birçok fırsatı bir arada sunan Elite World Club Card ile konaklamalardan ve konaklama esnasındaki otel harcamalarından puan kazanabiliyorsunuz. Kazandığınız puanları ister Elite World Hotels otellerinde harcayabilir isterseniz THY Miles&Smiles mil satın alabilirsiniz.

Elite World Club Card üyeleri Elite World Hotels konaklamalarında ve otel içi harcamalarından puan kazanıyorlar. Kazandıkları puanları ister Elite World Hotels otellerinde konaklama, ister THY Türk hava yolları özel yolcu programı Miles&Smiles’tan mil satın almak için kullanabiliyor.  Elite World Club  Card üyeleri ayrıca kazandıkları puanlar ile Elite World Hotels bünyesindeki  The Grill, L’Oliva ve Tepe Ocakbaşı restaurantlarında akşam yemeği, ve Fit Life Spa&Health Center  merkezlerinde masaj alabiliyorlar.

1200 bonus hediye

Elite World Club Card sistemi ile misafirlerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Elite World Hotels, bu sisteme yeni üye olan veya üyeliğini yenileyen herkese bir seferlik 1200 bonus puan hediye ediyor. Bu puanla Coffee Company’de kahvaltı alınabiliyor.

Avantajlar puanla sınırlı değil

Elite World Club  Card üyeleri kazandıkları puanlar haricinde konaklamalarında erken giriş, geç çıkış fırsatı, masajlarda yüzde 15 indirim, Chocolate Company çikolatalarında yüzde 25 indirim ücretsiz otopark kullanımı ve vale hizmetinden yararlanabiliyor.

Ayrıca üyeler Elite World Hotels internet sitesi üzerinden puanlarını kontrol edebilir, kazandığı puanlarla ne gibi avantajlara ve fırsatlara sahip olduğunu kontrol edebilir. Elite World Club Card üyeliği tamamen ücretsiz olup, clubcard.eliteworldhotels.com.tr adresinden veya Elite World Hotels resepsiyonlarından başvuru yapabilir.

26 Nisan 2018 / Tags : #istanbul