ELITE WORLD ASIA HOTEL’İN “GÜN BATIMI” KONSEPTLİ HAVUZ BAŞI PARTİLERİ İLE ADALARA KARŞI MÜZİK KEYFİ

Estetik ve modern dış mimariden çarpıcı iç mekan tasarımlarına kadar her şeyin özel olarak hayata geçirildiği Elite World Asia Hotel; gün batımı konseptli havuz başı partileri ile unutulmaz anlar yaşatacak

Prens Adaları manzarasına karşı konumlanmış Küçükyalı’da bulunan Elite World Asia Hotel; Ağustos ve Eylül aylarında canlı performans sunacak sürpriz isimleri ağırlayarak misafirlerine eşsiz bir manzara eşliğinde sınırsız müzik keyfi sunacak.

Türkiye içinde ve özellikle yurtdışında katıldığı festivallerler ile adından bahsettiren ve bir çok projede de solistlik yapan Özge Metin 31 Ağustos’ta keman eşiliğindeki canlı performansını Elite World Asia Hotel’de sergileyecek.13 Eylül’de performans gösterecek bir diğer isim ise internet projesi ile tanıdığımız ve çok sevilen şarkıların akustik coverlarını kliplendiren Seda Yiyin olacak.

Otel dışından misafirlerin katılımına açık olarak düzenlenen keyifli gecenin biletleri Biletix’ten satın alınabilirken rezarvasyonlar www.eliteworldhotels.com.tr internet sitesi ziyaret edilerek  ya da  Elite World Asia Hotel telefonundan yapılabilecek.

Giriş Ücreti: 50 TL + KDV

Rezervasyon :0216 458 90 00