ELITE WORLD ASIA HOTEL’DEN YENİ NESİL MOBİL UYGULAMA

Elite World Asia Hotel; mobil uygulaması ile hem otel içerisindeki misafirlerinin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermeyi hem de otel içi ve dışındaki misafirlerine yeni satışlar gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Cep telefonları mobil uygulamaları ile hayatımızın her anında bulunan ve her işimizi kolaylaştıran cihazlar arasında yer alıyor. Elite World Asia Hotel için geliştirilen mobil uygulaması; konaklama öncesi, sırası ve sonrasında en büyük yardımcı mobil uygulamalarından biri olarak kullanıcıların hayatına giriyor.

Otel içerisinde en iyi hizmeti alabilmek ve mükemmel bir misafir deneyimine sahip olmak için Elite World Asia Hotel için geliştirilen uygulama ile konaklama süresince restoran rezervasyon, SPA rezervasyon, toplantı ve davet rezervasyon, çamaşırhane, kat hizmetleri, konsiyerj, oda malzemeleri, oda sorunu, uyandırma servisi, vale, taksi, porter hizmetlerinden yararlanılabiliyor. Odaya yemek siparişi verilebilip otelde kalmasanız bile restoran ve spa hizmetleri için rezervasyon yapılabiliyor.

Elite World Asia Hotel; anlık müşteri geri dönüşleri ile hizmet kalitesini mükemmelleştiriyor

Elite World Asia Hotel’in misafirlerine sunduğu Done firması tarafından hayata geçirilen uygulamada konuklar otel personelleri hizmet talepleri hakkında sohbet edip istek ve görüşlerini iletebiliyor. Kullanıcıların deneyimlerine ilişkin yapılacak anlık anketleri değerlendirecek olan Elite World Asia Otel; hayata geçirdiği mobil uygulama ile anında en iyi hizmeti vermek için çalışacak.

22 Ağustos 2019