BAŞTAN AŞAĞI YENİLENMEK İSTEYENLERİN BULUŞMA NOKTASI FİT LİFE SPA& HEALTH CENTER

Son dönemlerde yenilenmek, canlanmak, stres yönetimi hayatın en önemli hedefleri arasında yer alıyor. Elite World Hotels’in Taksim, Florya, Küçükçekmece, Küçükyalı, Sapanca, Marmaris ve Van’daki otellerinde bulunan Fit Life Spa& Health Center’ları kendinize zaman ayırıp,  özel spor eğitmeni ile hedefe yönelik bir spor deneyimi imkânı yaşamak isteyenlere bütünsel bir yaklaşım sunuyor.

Hareketsizlik, masa başında çalışmak bir çok insanın ortak sorunu haline geldi. Özelikle evde geçirilen uzun süreler, can sıkıntısından artan iştah sonucunda kilo kontrolü gittikçe zorlaştı. Kilo kontrolünün ve zayıflamanın en önemli yolu tabi ki spor.

Taksim, Florya, Küçükçekmece, Küçükyalı, Sapanca, Marmaris ve Van’da hizmet veren Elite World Hotels bünyesinde bulunan Fit Life Spa& Health Center’larda, kapalı yüzme havuzu, yeni nesil spor aletleri ve akıllı spor ekipmanlarının yer aldığı fitness salonu, şok duşları, buhar odası, Türk hamamı, sauna, kişiye özel masaj odalarının yanı sıra Vitamin Bar’ındaki sporcu beslenmesine uygun lezzetlerle spor yaparak yaşam kalitesini yükseltmek isteyenlere bütünsel bir ekosistem sunuyor.

Ayrıca hijyenin ön planda tutulduğu geniş ve ferah Fit Life Spa & Health Center’ların uzman spor eğitmenleri kişiye özel programları ile ideal vücut ölçülerine kavuşmak isteyenlere yardımcı oluyor.

08 Ekim 2021