AŞKIN NUR YENGİ VE SELAMİ ŞAHİN BAYRAM TATİLİNDE ELİTE WORLD SAPANCA’DA SAHNE ALDI

Ramazan Bayramı tatilinde Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ta Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin rüzgarı esti.

Elite World Sapanca’nın konukları bir yandan enfes bir müzik ziyafeti yaşarken, usta şeflerin hazırladığı özel gala menüsünün lezzetlerini de deneyimledi.

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’un konukları muhteşem bir bayram tatili geçirdi.

Güçlü sesleri ve eşsiz repertuarlarıyla Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin’in şarkılarıyla eğlenen misafirler, Elite World Sapanca’nın usta şefleri tarafından hazırlanan gala menüsünün birbirinden özel lezzetleriyle enfes bir gastronomi şöleni yaşadı.

Şahin ve Yengi ayrıca birlikte seslendirdikleri şarkılarla da Elite World Sapanca’nın konuklarının eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağladı.

Elite World Sapanca Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındırıyor

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, toplam 44 dönüm arazi üzerinde, 136 bin metrekare kapalı alanıyla sıra dışı wellbeing konsepti ile misafirlerine farklı ve keyifli deneyimler yaşatıyor.

Bölgenin en büyük toplantı ve konaklama kapasitesine sahip olan, doğayı ve teknolojiyi mükemmel bir denge ile kurgulayan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'un gölet ve orman manzaralı, tamamı balkonlu toplam 500 odası ve ortalama 1000 yatak kapasitesi bulunuyor. Bu odaların 450 tanesi ana binada, 50 tanesi ise tesisin içindeki butik otelde yer alıyor. Ortalama 35-40 metrekare arası olan 484 adet deluxe odanın yanı sıra 70 metrekare alana sahip 14 adet suit oda var.

Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran Elite World Sapanca’nın spa ve wellness hizmetleri, bir taraftan tatil yaparken diğer taraftan doğanın kalbinde kendisini yenilemek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Özellikle sıra dışı bir SPA deneyimi arzulayanlar Elite World Sapanca’nın özel hamamında baştan aşağı arınırken, Fresh Corner’ın ferahlatıcı ikramlarından tadabiliyor.

04 Mayıs 2022