BLOG

BLOG

KASIM AYINDA EVLENECEKLERE ÖZEL DÜĞÜN MEKÂNI VE KONSEPTİ ÖNERİLERİ


Her ne kadar ilkbahar ve yaz mevsimleri "düğün sezonu" olarak bilinse de aslında sonbahar düğünleri de son derece popülerdir. Çünkü sonbaharda düğün yapmak sanılanın aksine bazı önemli noktalara dikkat edildiğinde son derece keyifli olabilir. Siz de Kasım ayı gibi bir sonbahar ayı içerisinde düğün yapmayı planlıyorsanız doğru tercihlerle harika bir organizasyona ev sahipliği yapabilirsiniz. Üstelik bu mevsimde düğün yapmak, diğer sezonlara göre fiyat açısından da son derece avantajlıdır. Peki, Kasım ayında nasıl düğün yapılır? İşte Kasım ayında evleneceklere özel düğün mekânı ve konsepti önerileri!

 

Kasım Ayında Evleneceklere Mekân Önerileri

kasım ayında evleneceklere mekan önerileri

Kasım ayı sonbahardan kışa geçiş olarak değerlendirilebilecek bir döneme tekabül eder. Bu ay içerisinde havalar iyi de gidebilir, tıpkı bir kış günü soğuk da olabilir. Bu nedenle mekân seçiminde mutlaka kapalı alanlar tercih edilmelidir.

Tarihi bir köşk veya yalının salonu, düğün salonları, şık oteller veya restoranlar Kasım ayında yapacağınız düğün için son derece ideal seçenekler olabilirler. Bu mevsimde düğün yapmak için en göz alıcı mekanlar ise balo salonları ve kış bahçeleri olarak karşımıza çıkar!

 

İlk seçenek: Görkemli balo salonları!

Görkemli Balo Salonları

Eğer görkemli bir düğün yapmak istiyorsanız otellerin, tarihi köşklerin ya da yalıların balo salonlarını tercih edebilirsiniz. Bu tür mekanlar gösterişli dekorasyonlara sahip olurlar. Genelde bordo, zümrüt yeşili gibi koyu renkler ve altın detayların yer aldığı dekorasyonlar, konuklarınızın kendilerini kraliyet balosunda hissetmelerini sağlamaya yeter da artar bile!

 

Sıcacık atmosferleriyle kış bahçeleri!

Kış bahçeleri

Kasım ayında hava her şekilde soğuk olacağı için açık havada düğün yapmak mümkün olmayabilir. Ama bu hayalinize yakın bir mekân seçeneği olarak kış bahçeleri yardımınıza koşabilir. Tamamı cam duvarlardan oluşan kış bahçeleri, sıcak bir ortamda sonbaharın büyüleyici atmosferini hissettirecektir. Ayrıca şeffaf duvarlar sayesinde konuklarınız da siz de kendinizi dışarıda hissedebilirsiniz!

 

Kasım Ayında Evleneceklere Süsleme ve Konsept Önerileri

Kasım Ayında Evleneceklere Süsleme ve Konsept Önerileri

Kasım ayında kapalı mekanlarda düğün yapacağınız için mekanın özelliklerine yönelik sonbahar ve kış konsept önerilerinden yararlanabilirsiniz. Genelde kapalı salonlarda kullanılan altın tonlar, bu yıl yerini bakıra bırakacak! Siz de trendlere hakim bir organizasyon için mekan süslemelerinizde bakır tonlarına yer verebilirsiniz.

Mekân ve konsept konusunda bir diğer trend ise şeffaf tasarımlar! Bakır veya gold gibi renklerle bir arada kullanabileceğiniz şeffaf tasarımlar, düğününüze hayalinizdeki sadeliği getirebilir. Bu konsept sadeliğin yanı sıra şüphesiz farklı bir ışıltı da getirecektir!

Mevsimin getirdiği soğuk hava koşullarını unutturarak ortama sıcaklık katabilecek bir diğer detay da kadife olarak karşımıza çıkmakta! Sonbahar ve kış düğünlerinde tercih edilen kadife konsepti, temanızın rengine uygun olacak tonlarda seçebilirsiniz. Bunun için mekânda kadife örtüler ve masalarda renkle uyum içinde olacak çiçekler kullanabilirsiniz.

Mumluklar, sonbahar ve kış düğünlerinin en özel süslemelerindendir. Bu konuda, dekorasyonda cam mumluklar, kestane kabukları, kuru dallar, çam yaprakları kullanabilir; sonbaharın romantik atmosferini masalarınıza taşıyabilirsiniz. Bordo ve altın tonları ile gösterişli bir tema seçtiyseniz eski tip altın şamdanlar ve uzun mumluklar da düğününüz için ideal seçimler olabilir.

 

Elite World; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

ELITE WORLD Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

ELITE WORLD Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

ELITE WORLD İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: