BLOG

BLOG

ELITE WORLD HOTELS'TEN AŞKA DAVET - 4 ROMANTİK SEVGİLİLER GÜNÜ PLANI


Dünyanın birçok ülkesinde aşkla kutlanan Sevgililer Günü yaklaşırken, elbette hepimizin aklında bazı kutlama planları beliriyor ve bu güzel günü değerli anlarla taçlandırmak için hayaller kurmaya başlıyoruz.

Siz de sevdiğinizle birlikte, yıllarca anımsayacağınız bir Sevgililer Günü geçirmek istiyorsanız ve henüz bir program yapmadıysanız; Elite World Hotels’in sizler için hazırladığı eğlence ve duygu yüklü Sevgililer Günü programları hakkında bilgi almak için yazımızı mutlaka okuyun!

İşte; şehrin merkezi Taksim’de yer alan Elite World İstanbul Taksim, Florya’da yer alan Elite World İstanbul Florya, Güneşli Basın Ekspres yolu üzerindeki Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres ve Van’da yer alan Elite World Van Hotel’de sevdiğinizle özel bir akşam geçirebileceğiniz, sürprizlerle dolu Sevgililer Günü programları…


Jazz Company’de Akustik Rüzgârı

akustik

Elite World Hotels & Resorts’de yer alan Jazz Company; “Akustik Bişeyler” grubu eşliğinde, size aşkın ve müziğin ritmine kapılacağınız bir program sunacak.

Hikâyeleriyle birlikte “Yüzyılın Aşkları ve Yüzyılın Aşk Şarkıları” 14 Şubat Gecesi Jazz Company Sahnesinde

Akustik Bişeyler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel bir repertuvarla sizlerle birlikte olacak. Bu özel gecede; yüzyılın en güzel aşk şarkılarının yanı sıra sahnelerden ve notalardan tanıdığımız, hep birlikte tanık olduğumuz sevda öyküleri de var...

Bu özel ve romantik gecede; bir Sabahattin Ali’den “Çocuklar Gibi”, Melih Kibar’dan “Her Şey Seninle Güzel”, Fikret Kızılok’tan “Bu Kalp Seni Unutur mu?” Elvis Presley’den “And I Love You” gibi klasikler seslendirilecek.

 

  • Gitar: Cevdet Alanbay
  • Vokal: Goncagül Alankaya
  • Piyano: Barış Göker

 

Sevgililer Günü’ne özel menü ve limitli yerli içkinin dahil olduğu programın fiyatı, 139 TL.

Dilerseniz; günün oda fiyatı üzerinden konaklama satın alabilir, odanıza ücretsiz kahvaltı servisinin keyfine varabilirsiniz.

Jazz Company Sevgililer Günü programı ve konaklamalı paketler ile ilgili detaylı bilgiye, 0212 313 83 83 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bilet satın almak için: http://www.biletix.com/etkinlik/VQ804/ISTANBUL/tr

 

L’Oliva Restaurant’ta Unutulmaz Bir Sevgililer Günü

engin kirgiz

Elite World İstanbul Florya’da yer alan L’Oliva Restaurant’ta, Engin Kırgız ile canlı müzik eşliğinde keyifli bir Sevgililer Günü programı sizleri çağırıyor!

Sınırsız yerli içkinin de dahil olduğu Sevgililer Günü yemeği, kişi başı 189 TL.

Konaklamalı paketimiz ise 2 kişilik konaklama, Sevgililer Günü’ne özel akşam yemeği ve kahvaltı dahil olmak üzere, 500 TL’dir.

Ayrıca; Şubat ayı boyunca Fit Life Spa & Health Center’dan alacağınız masajlarda, %50 indirim hakkına sahip olabilirsiniz.

L’Oliva Restaurant’ın sizlere özel Sevgililer Günü programının saat akışı, aşağıdaki gibidir:

 

19.00: Misafir kabul ve yemek başlangıcı

19.30: Canlı müzik başlangıcı

00.00: Kapanış

 

L’Oliva Restaurant’ta Sevgililer Günü programı ve size özel fırsatlar ile ilgili detaylı bilgi için, 0212 411 46 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

L’Oliva Restaurant’ta; Şubat ayı boyunca her Çarşamba ve Cuma, akşam yemeği eşliğinde canlı müzik akşamları devam edecek.

 

The Grill Restaurant’ta Romantik Sevgililer Günü Programı

grill

Elite World Hotels & Resorts’de yer alan The Grill Restaurant’ta; Sabahattin Sönmez ile gitar müziği eşliğinde keyifli bir müzik şöleni sizleri bekliyor!

Programımızda, Sevgililer Günü’ne özel menümüz servis edilecektir.

Kişi Başı fiyat, KDV ve limitli yerli içki dahil 139 TL.

Konaklamak isterseniz; kahvaltı, yemek ve limitli yerli içki için 2 kişilik fiyatımız, KDV dahil 519 TL.

The Grill Restaurant’ta Sevgililer Günü rezervasyonları ve konaklamalı paketler ile ilgili detaylar için, 0212 404 05 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Tepe Ocakbaşı Restaurant’ta Aşk Faslı

tepe ocakbasi

Elite World Van Hotel’de yer alan Tepe Ocakbaşı Restaurant’ta, Sevgililer Günü’ne özel canlı fasıl müziği eşliğinde keyifli bir akşam yemeği sizleri bekliyor!

Tepe Ocakbaşı Restaurant’ta Sevgililer Günü rezervasyonları ile ilgili detaylı bilgiye, 0432 484 11 11 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.