BLOG

BLOG

SONBAHAR DÜĞÜNLERİNDE TERCİH EDEBİLECEĞİNİZ 6 ELBİSE MODELİ


Sıcak ve kavurucu yaz aylarının ardından nihayet sonbahara kavuştuk. Sonbahar, içinde taşıdığı yaz esintileri ve kış belirtileri ile herkese bir şekilde kendini sevdirir. Çünkü ne yaz gibi bunaltıcıdır ne de kış gibi soğuk! Zaten bu yüzden, insan en çok sonbaharda giysilerini sever. Bu tatlı mevsim, kıyafet konusunda size öyle çok seçenek sunar ki... Yazlık ve kışlık parçaları aynı anda giyebildiğiniz bunun gibi başka bir mevsim daha yoktur. Bu yüzden sonbaharda katılacağınız organizasyonlar için endişelenmenize de hiç gerek yok; hatta bu organizasyon bir düğünse bile!

Ama yine de benim kafam karışık diyorsanız; bu yazımız çok işinize yarayacak. İşte sonbahar düğünlerinde tercih edebileceğiniz hepsi birbirinden şık elbise modelleri!

 

1. Romantik uzun elbiseler

Sonbahar düğünlerinde yazlık elbiselerinizi üzerinize bir şal alarak da kullanabilirsiniz. Sanıyoruz bu da oldukça şanslı bir durum. Düğünlerin vazgeçilmezi olan uzun, sade ve uçuş uçuş elbiseler hem size romantik bir hava katar hem de düğünün en şık misafirlerinden biri olmanızı sağlar.

 

2. Sevimli kısa elbiseler

Sevimli desenlere sahip elbiseler, sonbahar düğünleri için bir diğer seçeneğiniz. Ve özellikle belirtmekte fayda var; bu mevsim de yazın üzerimizden çıkarmadığımız çiçek desenleri inanılmaz trend. Bu yüzden düğün için çiçekli kısa kesim şirin bir elbise tercih edebilir, üzerine şık bir kot ceket ya da şal alarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

 

3. Kadife elbiseler

Kadife geçen yıl olduğu gibi bu sonbahar ve kış sezonunda da bolca karşımıza çıkacak. Az önce de dediğimiz gibi, sonbaharı seviyoruz; çünkü bu mevsimde yazdan kalma çiçekli elbise ile de düğüne gidiliyor; kışa hazırlanan kadife bir elbise ile de. Bu yüzden sonbahar düğünü için kadife bir elbise seçimi yapabilirsiniz. Elbisenin altına giyeceğiniz açık bir ayakkabı ile kış havasını yumuşatabilir, elbisenizi daha mevsime uygun bir hale getirebilirsiniz.

 

4. Şık taşlı elbiseler

Eğer düğün biraz daha şaşaalı bir mekanda olacaksa, elbise seçiminizi şık taşlı elbiselerden yana kullanabilirsiniz. Üstelik mevsim ne soğuk ne de sıcak olduğu için seçtiğiniz elbise kısa ya da uzun olabilir.

 

5. Tulum elbiseler

Sonbahar düğünü için en ideal elbise modellerinden biri de, hiç şüphesiz tulumlar. Çünkü tulum elbiseler sayesinde düğünde hem şık hem de rahat olabiliyorsunuz.

 

6. Yırtmaçlı elbiseler

Yırtmaçlı elbiseler, sonbahar düğünlerinde daha şık ve iddialı bir görüntü yakalamak isteyenler için ideal bir seçimdir. Genelde düz renklerde hazırlanan yırtmaçlı elbise modelleri arasından, sonbahar renklerine uygun olan bir tanesini seçebilir ve düğünün en şık konuğu siz olabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İş Kıyafetlerini Seçemeyenler İçin 6 Öneri

Sonbaharda Yurt İçinde Ziyaret Edebileceğiniz En Güzel 10 Lokasyon