BLOG

BLOG

HAYALİNİZDEKİ GELİN ARABASI İÇİN 5 ÖNERİ


 

Hayatının en önemli gününe hazırlanan çiftlerin karar vermesi gereken konulardan birisi de gelin arabasıdır. Gelin arabası, yoldan geçen insanlar için bile son derece dikkat çekiciyken; bir de düğünün sizin olduğunu düşünsenize! Bu düşünce bile insanın telaşlanmasına, heyecanlanmasına neden oluyor.

Hal böyleyken, gelin arabası seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken bazı küçük noktalar ortaya çıkıyor. Çünkü hayallerinizdeki gibi bir düğün için, gelin arabanızın da hayallerinizdeki gibi olması gerekiyor. Ama korkmayın, sadece birkaç detaya dikkat ederek hayatınızın en önemli gününde hayranlık dolu bakışları üzerinize çekebilirsiniz. İşte hayalindeki gelin arabasını nasıl seçeceği konusunda kararsızlık yaşayanlara fikir verebilecek 5 gelin arabası önerisi.

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın:  En İyi Sözsüz Düğün Giriş Müzikleri

Şık bir otelde lüks bir düğün düşünüyorsanız, lüks arabalar tercih edebilirsiniz.

Gelin arabası için öncelikle nasıl bir düğün düşündüğünüzü göz önünde bulundurmanız gerekir. Eğer düğününüz şık bir otelde olacaksa Limuzin benzeri lüks arabalar, sizin için son derece uygun olacaktır. Aynı zamanda düğününüzün şıklığına da uyum sağlayacaktır. 

 

Deniz kenarında bir düğün düşünüyorsanız ise, üstü açık arabalar tam size göre.

Deniz kenarı düğünü düşünenler genelde üstü açık arabalar tercih ediyorlar. Bu seçim, hiç de mantıksız sayılmaz. Çünkü deniz kenarında bir düğün planladığınıza göre mevsim yaz ve sıcak bir havada üstü açık bir gelin arabası, sizi oldukça şık gösterecek. Böyle bir düğün düşünüyorsanız, üstü açık klasik bir araç tercih edebilirsiniz.

 

Kır düğünü hayaliyle yanıp tutuşuyorsanız, klasik arabalar sizin için biçilmiş kaftan.

Şehirden uzak ve doğayla iç içe bir kır düğünü yapmayı kim istemez ki? Eğer siz de böyle düşünenlerdenseniz, gelin arabanız için her göreni etkileyen klasik arabalardan birini seçebilirsiniz. Eskidikçe değerlenen klasik modeller, düğününüzü unutulmaz kılmak ve şehirde turlarken görenleri şaşırtmak üzere şimdiden sizi bekliyor. 

 

Gösterişli bir düğün ve gösterişli bir gelin olmak istiyorsanız; tabii ki spor bir araba seçmelisiniz!

Gösterişi seviyorum diyenler için gelin arabası, son model bir spor araba olabilir. Bu sayede düğününüz hayal ettiğinizden bile güzel olacak ve şehri turlarken tüm gözleri üzerinize çevirmeyi başaracaksınız. 

 

Ayrıca...

*Gelin arabası seçerken, düğün konseptinizden dışarı çıkmamalı,

*Düğününüzün gerçekleşeceği mevsimi mutlaka göz önünde bulundurmalı,

*Özellikle mevsim yazsa, arabanın içindeki klimanın iyi çalıştığından emin olmalısınız.

Arabanızın modeline karar verdikten sonra rengi konusunda; düğün mekanınızda kullanacağınız ağırlıklı renge göre bir seçim yapabilirsiniz. Araba süslemeleri için ise yine konsepte ve mevsime göre bir tercih yapmalısınız. Tüm bunların yanında konforunuzu düşünmeyi de sakın unutmayın!

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: